Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Δυνατό και αποκλειστικό, αλλά..

- Κύριοι σας καταλαβαίνουμε απόλυτα, αλλά δεν θέλουμε ειλικρινά να φανεί πως θέλουμε να εκδικηθούμε, ανθρώπους που μας βρίζουν και μας απειλούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Δυνατό το θέμα και θα ήταν κι αποκλειστικό, αφού δεν πιστεύουμε πως κάποιο ΜΜΕ θα γράψει κάτι, αλλά εμείς δεν θα το χρησιμοποιήσουμε για να εκδικηθούμε.
Παράγοντας ποδοσφαίρου απειλεί να μην δώσει τα δελτία ...
ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν θέλουν να συνεχίσουν στην ομάδα. Δεν είναι πως δεν πονάνε την ομάδα, αλλά απογοητεύθηκαν και αισθάνθηκαν προδομένοι όταν ο παράγοντας μπήκε στ΄ αποδυτήρια και απευθυνόμενος προς ποδοσφαιριστές, προπονητή και γενικό αρχηγό, είπε να μην συνεχίσουν την προσπάθειά τους, γιατί δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα σε μεγαλύτερη κατηγορία, αφού είναι μόνος του!!!
Από την μέρα εκείνη η ομάδα έγινε κομμάτια και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν συμμετείχαν στην συνέχεια.
Τις τελευταίες μέρες ο νέος προπονητής της ομάδας τηλεφωνεί σε ποδοσφαιριστές και τους καλεί να πάνε στην ομάδα.
Τα μαντάτα είναι άσχημα, αφού όλοι είναι αποφασισμένοι να πάνε με δικηγόρο στην ΕΠΣΕ, να καταγγείλουν τα γεγονότα και επίσημα το θέμα να φτάσει στις αρμόδιες επιτροπές της ΕΠΟ.
Σταματάμε εδώ και θα παρακαλούσαμε όλες τις πλευρές να βρούνε λύση, γιατί αν αυτά φτάσουν στις αρμόδιες αρχές θα την πληρώσει και η ομάδα και οι παράγοντες.
Δεν θα συνεχίσουμε το θέμα και πιστεύουμε πως θα βρεθεί λύση.