Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Από χθες η Εύβοια έχει υποδεχθεί χιλιάδες αυτοκίνητα και φυσικά δεν ήταν άδεια αλλά με οδηγό και επιβάτες. Ήρθαν φαίνεται στην Εύβοια για ...
να δεχθούν το Άγιο Πνεύμα, αφού εδώ θα υπάρχει αρκετό.

- Ο τραχανάς έχει απλωθεί πολύ για το θέμα της αναδιάρθρωσης και τώρα όλοι προσπαθούν να τον μαζέψουν, αλλά δεν μας λένε το γιατί. Κάποιο πουλάκι μας είπε, πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και οι κωλοτούμπες ποτέ δεν σταματούν, αφού όλα είναι μια συνήθεια.

- Καλέ μας άνθρωπε, εμείς να σεβαστούμε την πρότασή σου και αντί για την σελίδα, θα έχουμε μια στήλη σε καθημερινή βάση με τον τίτλο "παρατράγουδα". Δεν θέλουμε να σου χαλάσουμε χατίρι γιατί σε καταλαβαίνουμε απόλυτα, αφού σ΄ έχουν βάλει στην γωνία και σ΄ έχουν κάνει "παρατράγουδο", όπως λες κι εσύ. Καθημερινά λοιπόν στις 09.00 θα διαβάζεις "τα παρατράγουδα".

- Τι έγινε στο Δήμο Χαλκιδέων; Ξεκινάει συνεργασία με τους κυρίους Παγώνη και Καθαροσπόρη; Πως και φτάσαμε σ΄ αυτό το σημείο; Προεκλογικά κάποιοι μας μιλούσαν για γάμο ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗ - ΒΑΚΑ. Τώρα τι λένε αυτοί οι φωστήρες; Το σκάνδαλο των 400.000 ευρώ με το πετρέλαιο και τα χαμένα οχήματα, φαίνεται πως φέρνουν εξελίξεις και θα έχουμε πολλές ανεξαρτητοποιήσεις  δημοτικών συμβούλων και μοιραία Παγώνης και Καθαροσπόρης θα ενώσουν δυνάμεις, γιατί τα μηνύματα από τον ΧΥΤΑ και τις προμήθειες δεν είναι καλά. "Αν με δώσεις, θα σε δώσω" είπε κάποιος σε κάποιον!!!!

- Μέχρι και την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος θα πάμε χαλαρά και θα επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς την Τρίτη 9 Ιουνίου.