Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά, προσέχοντας την υγεία σας. Από αύριο αρχίζει το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος και κάποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες για να πάνε μία ....
βόλτα. Να προσέχουν κάνοντας καλές επιλογές και να αποφεύγουν τον συνωστισμό.

- Την καλημέρα μας σε όλους, αλλά ιδιαιτέρως στην κυρία η οποία έχει τα βίτσια της και καλά κάνει, αφού την βρίσκει με τον γκόμενο και της αρέσει να τον βλέπει και ως "γκόμενα". Γούστα είναι αυτά κυρία μου και καλά κάνετε. Εμείς όμως τι σας φταίμε; Γιατί σας ενοχλεί όταν γράφουμε κάτι για "τον δικό σας"; Μαζέψτε τον, αν δεν θέλετε να γράφουμε.

- Ο άλλος πάλι, έχει φάει τις σφαλιάρες από παντού, αλλά εξακολουθεί να λέει τις μαλακίες του και νομίζει πως κάποιος είναι. Μας κατηγορεί πως γράφουμε ψέματα, αλλά το κάνει γιατί ξέρει πως έχουμε αποδείξεις για όλα. Διέλυσε την ομάδα του χωριού του, διέλυσε την οικογένειά του, έβαλε λουκέτο στην επιχείρηση, πήρε στο λαιμό του άλλες ομάδες και δεν κατάφερε με τις πιέσεις να καταργήσει την Γ΄ κατηγορία κλπ.

- Εμείς ξέρουμε να ζητάμε συγνώμη και το κάναμε στο θέμα της αναδιάρθρωσης της ΕΠΣΕ. Γράψαμε την ίδια ή την επόμενη μέρα την συγνώμη μας προς τα μέλη της ΕΠΣΕ τα οποία και δεν υπέκυψαν σε πιέσεις. Τηλεφωνήσαμε στον πρόεδρο, αλλά δεν μας απάντησε, προφανώς θα ήταν απασχολημένος και τηλεφωνήσαμε και στον Γραμματέα και του είπαμε να μεταφέρει την συγνώμη μας προς όλα τα μέλη. Εμείς δεν τους είχαμε κατηγορήσει, αλλά είναι αλήθεια πως φοβηθήκαμε τις πιέσεις.