Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Καλημέρα Γιώργο

Η εκτίμησή μας στο πρόσωπο του κυρίου Γιώργου Αλαφάκη είναι δεδομένη και δεν δίνουμε σε κανέναν το δικαίωμα να το αμφισβητήσει αυτό. 
Δεν γράψαμε τίποτα εναντίον του και δεν θα μπορούσαμε να τον κατηγορήσουμε επειδή είχε άποψη.
Συμφωνούμε πως αν κάποιες ομάδες αδικήθηκαν και έχασαν τις όποιες ελπίδες είχανε πριν την διακοπή, αυτές ήταν η ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ και η ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΛΙΔΑΣ.
Θα ήταν δίκαιο και κανείς δεν θα μπορούσε να πει τίποτα, αν η Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ είχε 18 ομάδες και να παρέμεινε σ΄ αυτή το ΠΡΟΚΟΠΙ και να....
ανέβαινε η ΠΑΡΑΛΙΑ ως καλύτερη 3η.
Αυτό όμως έπρεπε να γίνει με κάποιες προϋποθέσεις.
Θα έπρεπε να βρεθεί μια χορηγία ώστε να μην επιβαρυνθούν οι 16 ομάδες  με τα παραπάνω παιχνίδια.
Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσαν ν΄ ανέβουν στην Β΄ Κατηγορία από την Γ΄ κατηγορία οι ομάδες που είχαν πάρει την 2η θέση και έτσι θα είχαμε 3 ομίλους στην Β΄ Κατηγορία από 11 ομάδες σε κάθε όμιλο και το θέμα θα έκλεινε εκεί.
Εμείς είχαμε προτείνει να γίνει μια συνάντηση πριν την συνεδρίαση κι επειδή ξέρουμε πως τα περισσότερα μέλη της ΕΠΣΕ, θέλουν το καλό του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και δεν υπηρετούν συμφέροντα νοσταλγών και αφού "έσωσαν" ομάδες της Β΄ Κατηγορίας, ίσως ξανασκεφτούν το θέμα και προχωρήσουν σε κάποιες αλλαγές. Πρότασή μας είναι να παρθεί απόφαση του ΔΣ μετά την Γενική Συνέλευση ώστε τα πρωταθλήματα να έχουν ενδιαφέρον και να μην έχει κανείς την αίσθηση της αδικίας.
Στον φίλο μας τον Γιώργο Αλαφάκη, ξαναγράφουμε πως τον σεβόμαστε και ποτέ δεν θέλουμε να τον πληγώσουμε. Δεν είναι κακό να στηρίζεις κάτι και να επιμένεις σ΄ αυτό. Δίκιο έχει για το ΠΡΟΚΟΠΙ, αλλά το να γίνουν δύο όμιλοι στην Α΄ Κατηγορία, δεν ήταν σωστή πρόταση.
Και κάτι για την ψηφοφορία. Κύριοι για να περάσει πρόταση αναδιάρθρωσης, έπρεπε να πάρει 9 ψήφους. Μπορεί να τέθηκαν λάθος τα θέματα, αλλά η Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ με βάση την προκήρυξη έχει 1 όμιλο και 16 ομάδες. Αυτό θα άλλαζε μόνο αν μία από τις άλλες προτάσεις θα έπαιρνε 9 ψήφους. Αν ήταν για παράδειγμα 6 - 5 ή 7 - 4 ή 8 - 3 υπέρ των δύο ομίλων, η Α΄ κατηγορία θα παρέμεινε όπως ήταν.