Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

...φαπούλες

- Γιατί άραγε, κανείς δεν πήρε ξεκάθαρη θέση για το θέμα της αναδιάρθρωσης; Γιατί είναι και με το αστυφύλαξ και με το χωροφύλαξ; Κύριοι πάρτε το αλλιώς. Δεν μπορεί να έχει δίκιο κι να έπραξε καλώς και η ΕΠΣΕ, αλλά να έχουν δίκιο και τα δύο- τρία Σωματεία, οι παράγοντες των οποίων φωνάζουν.  Εμείς είχαμε ξεκάθαρη θέση, αν ...
και θέλαμε κι εμείς να παραμείνει μια ομάδα στην Α΄ Κατηγορία. Όταν κάποιοι δηλώνουν πως έχουν ελεύθερη φωνή και γραφή, ας πάψουν να είναι με όλους κι ας πούνε την γνώμη τους. Δεν είναι δυνατόν να τα έχουν καλά και με την εξουσία και με την κάθε είδους χορηγία.

- Δεν διαβάσαμε μέχρι αυτή την ώρα κάποιο δελτίο τύπου των κυρίων Παγώνη και Καθαροσπόρη για το σκάνδαλο με τα 400.000 ευρώ, ούτε και για το άλλο σκάνδαλο με "τα χαμένα" οχήματα. Είδαμε όμως το δελτίο τύπου του Παγώνη για την Δημοτική Αγορά της Χαλκίδας στην οποία δεν μπήκαν οι μπουλντόζες όπως έλεγε ο κ. Παγώνης.  Το έργο θα το αρχίσει η νέα δημοτική αρχή με δήμαρχο την κυρία Βάκα, αφού ο κ. Παγώνης κάνει πάντα μισές δουλειές.