Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

....σουτάκια

- Δεν θα αναλύσουμε την ψήφο του κυρίου Πανταζή για το θέμα της αναδιάρθρωσης για πολλούς λόγους, αλλά θα σχολιάσουμε την στάση του κυρίου Αλαφάκη. Αγαπητέ Γιώργο θα πρέπει να βλέπουμε το δάσος και όχι το δένδρο. Δεν θα μείνουμε στο αν έπρεπε ή όχι να στηρίξεις την πρόταση της ομάδας του Μαντουδίου. Αυτή ήταν η επιλογή σου. Όταν όμως διαπίστωσες πως η πρότασή σου συγκέντρωσε μόλις 2 ψήφους, δεν έπρεπε να επιμείνεις και  ο...

λόγος είναι απλός.
Ας υποθέσουμε πως επέμενε στην πρότασή του και ο κύριος Ιωσήφ και είχαμε 8 ΝΑΙ για την Α΄ Κατηγορία με 1 όμιλο των 16 ομάδων. Τι θα γινόταν φίλε Γιώργο σ΄ αυτή την περίπτωση; ΤΙΠΟΤΑ.
Δεν θα περνούσε η αναδιάρθρωση που ήθελες και θα παρέμεινε η Α΄ Κατηγορία με έναν όμιλο και 16 ομάδες.
Για να περνούσε η αναδιάρθρωση θα έπρεπε η πρότασή σου να συγκεντρώσει 9 ψήφους. Αυτό όπως διαπίστωσες δεν είχε καμία τύχη και δεν έπαιξε κανέναν ρόλο η ψήφος του κ. Ιωσήφ.
Το ερώτημα αγαπητέ Γιώργο έπρεπε να ήταν ένα. Ποιοι λένε ΝΑΙ στην δημιουργία 2 ομίλων στην Α΄ Κατηγορία. Θα σηκώνατε το χέρι δύο και το θέμα θα έκλεινε εκεί.
Λυπούμαστε ειλικρινά, που απλά εκ του ασφαλούς, αφού το αποτέλεσμα ήταν δεδομένο, επέμενες αγαπητέ Γιώργο στην πρότασή σου με αποτέλεσμα να βγαίνει ο  πρόεδρος του Μαντουδίου και να κατηγορεί τον συνάδελφό σας κύριο Κατσαντώνη.
Τι θα άλλαζε φίλε Γιώργο, αν και ο κ. Κατσαντώνης ψήφιζε την πρόταση του Μαντουδίου; ΤΙΠΟΤΑ.
Δυστυχώς ο πρόεδρος του Μαντουδίου επιχείρησε να χωρίσει το ποδόσφαιρο σε Βόρειους και Νότιους. 
Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε αγαπητέ Γιώργο, αλλά ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας.
Ποιος μας λέει πως δεν ήταν όλα προσχεδιασμένα;
Αφού με 2 ψήφους υπέρ των δύο ομίλων, η αναδιάρθρωση στην Α΄ Κατηγορία δεν θα περνούσε, γιατί να μην γράψουμε εμείς πως με αυτό που έγινε, δεν έχασε κανείς; Εσείς θα λέτε πως στηρίξατε την πρόταση του Μαντουδίου και οι άλλοι θα λένε πως η πλειοψηφία αποφάσισε.
Κύριε Αλαφάκη, αγαπητέ Γιώργο καλημέρα.