Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

....σουτάκια

- Η αλήθεια είναι σκληρή αλλά θα πρέπει να την γράφουμε. Χρήματα τέλος. Δεν υπάρχουν πλέον, αυτοί οι οποίοι θα διαθέσουν χιλιάδες ευρώ, για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και γενικότερα για τον αθλητισμό. Το γιατί είναι γνωστό κι αν κάτι δεν αλλάξει, τότε....
άντε γειά.

- Δυστυχώς οι ευθύνες δεν είναι προς κάποιους, αλλά προς όλους. Παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να προσαρμοστούν στην σημερινή πραγματικότητα και όχι να απαιτούν ότι θέλουν και μάλιστα μαύρα.

- Ο κάθε σύλλογος, το κάθε σωματείο, θα πρέπει να διαθέτει τ΄ απαραίτητα ώστε να διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις, για να προπονεί παιδιά και άλλα τέτοια. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα πρέπει να εφαρμόσει τον νόμο προς κάθε κατεύθυνση και να καταργήσει και τον δήθεν εθελοντισμό. Αν κι αυτή την φορά το κράτος κάνει πίσω, οι καταγγελίες θα γίνουν χιονοστιβάδα κι ας μην παρεξηγηθεί κανένας. Δεν είναι δυνατόν ένας σύλλογος ή ένα σωματείο να έχει κάνει ότι ζήτησε η Γραμματεία Αθλητισμού και να υπάρχουν δεκάδες άλλα τα οποία να κάνουν ότι θέλουν, χωρίς καμία απολύτως νομιμότητα. Αυτά είναι τα γνωστά μαγαζάκια τα οποία "πουλάνε" δήθεν αθλητισμό για να συμπληρώνουν κάποιοι το εισόδημά τους.