Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Επανήλθαμε πάλι στην εποχή της ουδετερότητας και στην εποχή που κάποιοι δεν θέλουν να έχουν άποψη, αλλά μεταφέρουν τις απόψεις άλλων, με τις οποίες όμως θα ήθελαν να συμφωνήσουν αλλά το κρύβουν.  Το ΔΣ της ΕΠΣΕ πήρε...
χθες τις αποφάσεις του και δεν λύγισε μπροστά στις πιέσεις.

- Τρεις (3) ήταν στην αρχή οι σύμβουλοι οι οποίοι δεν ήθελαν έναν όμιλο στην Α΄ Κατηγορία με 16 ομάδες, αλλά στο τέλος μόνο δύο (2) ψήφισαν αρνητικά. Ο κ. Αλαφάκης και ο κ. Πανταζής πρότειναν να υπάρξουν 2 όμιλοι των 10 ομάδων. Ο κ. Ιωσήφ πρότεινε 1 όμιλο στην Α΄ Κατηγορία με 18 ομάδες, αλλά στο τέλος ψήφισε ΝΑΙ στον 1 όμιλο με 16 ομάδες.

- Αργότερα θ΄ αποκαλύψουμε πως οι κύριοι Αλαφάκης και Πανταζής έκαναν λάθος γενικώς και όχι μόνο με την πρότασή τους. Φυσικά ήθελαν να στηρίξουν τα θέλω της Αναγέννησης Μαντουδίου και της Δόξας Προκοπίου, αλλά έκαναν λάθος.

- Το Μαντούδι κατέθεσε 3 προτάσεις, αλλά ουσιαστικά μία και η οποία έλεγε ή η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στην Α΄ κατηγορία ή τίποτα. Ακούσαμε τον πρόεδρό της να λέει πως η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ αξίζει να είναι στην Α΄ Κατηγορία, υποτιμώντας έτσι, άλλες ομάδες. 

- Από καμία κατηγορία δεν ανέβηκαν ομάδες, εκτός από αυτές που όριζε η προκήρυξη του πρωταθλήματος και αυτό τιμά την απόφαση των μελών του ΔΣ της Ένωσης. Παραθυράκια δεν υπάρχουν πλέον και η Α΄ θα έχει 16 ομάδες, η Β΄ 32 ομάδες και αν κάποιες δεν δηλώσουν συμμετοχή, τότε πιθανότατα οι όμιλοι θα παραμείνουν δύο.