Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, να έχετε μια όμορφη Πέμπτη και να είσθε ψύχραιμοι, γιατί πάντα υπάρχουν και τα ...
χειρότερα.

- Καλά κάνουν οι παράγοντες που βριζόντουσαν μεταξύ τους, αλλά στο τέλος τα βρίσκουν και συνεχίζουν μαζί. Αυτό φυσικά δεν είναι μαγκιά, αλλά δεν θέλουμε να γράψουμε και τι είναι. Δεν είναι πάντως όλοι ίδιοι και αυτό οφείλουμε να το γράψουμε.

- Παραιτήθηκε από πρόεδρος των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ ο κύριος Δήμος Λεοντής και οι αιτίες είναι πολλές, όπως λένε αυτοί που τον γνωρίζουν και συνομιλούν μαζί του. Σύμφωνα λοιπόν μ΄ αυτούς τον κύριο Λεοντή τον ενοχλούν οι ίντριγκες, οι ρουφιανιές και το να μην εκτιμά και ν΄ αναγνωρίζει ο ένας την προσφορά του άλλου.

- Ο κύριος Παγώνης ενοχλήθηκε από την δράση και την παρουσία της δημοτικής αρχής παντού και είπε ν΄ αρχίσει την αντίδραση. Φυσικά δεν θα πάει κοντά στους δημότες, αλλά στ΄ αγαπημένα του παπαγαλάκια, τα οποία τον στήριξαν με πάθος προεκλογικά και έχασαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Κύριε πρώην δήμαρχε μη σταματάς "να τραγουδάς" γιατί οι δημότες διασκεδάζουν μ΄ αυτά που λες.

- Ενοχλήθηκε ο κύριος Παγώνης επειδή είδε φωτογραφίες της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ της κυρίας Αϊδίνη στο γήπεδο του Βούρκου. Γιατί κύριε πρώην; Μήπως έπρεπε να της απαγορευτεί η είσοδος;;;; Περίμενε γιατί θα δεις κι άλλα και δεν θα προλαβαίνεις να βγαίνεις στους πρωινούς ραδιοφωνατζήδες.