Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου

6-6-2020
Κανείς δεν μπορεί να θέσει σε αργία το 49,5% των δημοτών του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, όσες προσωρινές αποφάσεις αργίας και αν εκδοθούν!

Μετά την απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, η οποία θέτει σε αργία τον Δημήτρη Θωμά και σε απάντηση των δημοσιευμάτων που κυκλοφορούν με πηχυαίους τίτλους, οι Νέοι Ορίζοντες έχουν να επισημάνουν τα εξής:
1. Η απόφαση είναι σεβαστή, έστω και εάν υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες όσον αφορά το σκεπτικό της, για τις οποίες θα αποφανθούν τα αρμόδια δικαστικά όργανα στα οποία θα προσφύγει ο ...
Δημήτρης Θωμάς. 
Επισημαίνουμε την σπουδή της Δημοτικής Αρχής να μην προσκαλέσει στις συνεδριάσεις της επόμενης εβδομάδος του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής τον Δημήτρη Θωμά, παρά το γεγονός ότι δεν έχει διευκρινιστεί εάν η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστή, αφού στις περιπτώσεις που αφορούν την επιβολή ποινών αργίας σε αιρετούς, ο εγκαλούμενος έχει το δικαίωμα να κάνει χρήση ένδικων μέσων μέσα σε συγκεκριμένες προθεσμίες που ορίζει ο Νόμος. 
2. Οι Νέοι Ορίζοντες βρίσκονται και θα συνεχίσουν να βρίσκονται στις επάλξεις εκπροσωπώντας επάξια το 49,50% των πολιτών του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και προασπίζοντας με σθένος τα συμφέροντά όλων των Δημοτών.
3. Συνιστούμε σε αυτούς που βιάζονται να εξάγουν συμπεράσματα και να "εκδώσουν" πρόωρα καταδικαστικές αποφάσεις, να κάνουν υπομονή έως τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους όταν θα εκδικαστεί επί της ουσίας  η υπόθεση. 
Τότε που θα αποδειχτεί για άλλη μια φορά περίτρανα η αλήθεια!