Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

....σουτάκια

- Το παρατραβάνε κάποιοι το σχοινί και αυτό δεν είναι καλό για τους ίδιους, αφού με την συμπεριφορά τους δείχνουν πως όχι μόνο δεν τους ενδιαφέρει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αλλά είχαν μάθει να το χρησιμοποιούν για την προσωπική τους προβολή και για να είναι στον χώρο. Καλά θα κάνουν να κόψουν τις....
κακές συνήθειες, γιατί κάνουν κακό στον εαυτό τους.

- Πως θα εξηγήσουμε την στάση του κυρίου Αλαφάκη ο οποίος ψήφισε να διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Α΄  κατηγορίας με δύο ομίλους των 10 ομάδων; Απλή η απάντηση. Την ομάδα του χωριού του ήθελε να βοηθήσει και ψήφισε την άποψή του.  Πιστεύουμε όμως οτι γνώριζε το αποτέλεσμα, αφού η πρότασή του δεν θα συγκέντρωνε ποτέ  9 ΝΑΙ. Μόνο με 9 ΝΑΙ θα μπορούσε να έχουμε 2 ομίλους. Αν υποθέσουμε πως η πρόταση Αλαφάκη συγκέντρωνε 8 ΝΑΙ και 3 ΟΧΙ, δεν θα περνούσε και έτσι θα μέναμε στο ΩΣ ΕΧΕΙ η Α΄ κατηγορία και θα είχαμε 1 όμιλο με 16 ομάδες. Ελπίζουμε τώρα να το καταλάβατε ΟΛΟΙ.

- Μεγάλε, λέγε όσα θες λέγε. Σ΄ έχουμε για πλάκα, αφού ότι ανέλαβες το έχεις διαλύσει, σε επίπεδο οικογενειακό, σε επίπεδο επαγγελματικό και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Έχεις ενεργό κάτι από αυτά και δεν το ξέρουμε; Εμείς σε όλα αυτά, είμαστε ακόμη ζωντανοί γιατί μας προστατεύει ο Θεός και αυτοί που μας αγαπούν. Να ξέρεις πάντως πως πλέον δεν σε σεβόμαστε σε κανένα επίπεδο και απαντάμε κι εμείς όπως σου αξίζει.