Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Έτσι κι αλλιώς....

Λαοθάλασσα στο Λευκαντί από τον Ιούνιο και όλα μας έφταιγαν. Κάποιους τους ενοχλούσαν τα παρκαρισμένα στους δρόμους και τα πεζοδρόμια, κάποιους άλλους το μη κλείσιμο του παραλιακού τα βράδια της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής και κάποιους άλλους τους ενόχλησε το κλείσιμο του παραλιακού όταν έγινε. Γενικώς κάτι μας ενοχλούσε όλους, αλλά περισσότερο είχαμε να κάνουμε με αυτούς που έρχονται στο Λευκαντί για 3 - 4 μήνες κάνουν την αρπαχτή τους και φεύγουν. Δεν είναι και πολύ οι επαγγελματίες οι οποίοι κρατούν ζωντανό .....
το Λευκαντί Χειμώνα Καλοκαίρι. 
Μετά την θεομηνία, δεν υπάρχει κυκλοφοριακό, δεν υπάρχει θέμα πάρκινγκ, δεν υπάρχει λαοθάλασσα, αφού γίναμε ένα με την θάλασσα και έχουμε λάσπη για να φάνε και οι κότες που λέει κι ο λαός.
Η Δημοτική Αρχή, η Περιφέρεια, ο ΟΛΝΕ και η Κυβέρνηση, είναι ευκαιρία να σχεδιάσουν  από την αρχή την παραλία στο Λευκαντί. 
Είναι μια ευκαιρία η κοινότητα Βασιλικού να πάρει στα χέρια της την διαχείριση της παραλίας και να έχει ένα σοβαρό έσοδο, αλλά και να φροντίζει την καθαριότητα και την ομοιόμορφη και καλή εικόνα της παραλίας η οποία θα είναι ελεύθερη για όλους τους δημότες, τους παραθεριστές και τους επισκέπτες.
Δεν είναι δυνατόν η παραλία στο Λευκαντί να είναι για ελάχιστους που κάνουν αρπαχτές.
Η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα, ο αντιδήμαρχος έργων κύριος Γουρνής, ο αντιδήμαρχος Ληλαντίου κύριος Σέρρας και ο πρόεδρος της Κοινότητας κύριος Τροχούτσος έχουν σχέδιο στο μυαλό τους και πρέπει να το βάλουν μπροστά και αυτό θα είναι καλό για τον τόπο.
Περιμένουμε.