Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελευταίο 3ήμερο του Αυγούστου και επιστρέφουν στα σπίτια τους σχεδόν όλοι οι αδειούχοι. Ευχόμαστε να μην επιστρέψουν με τον κορονοϊό, γιατί αν συμβεί αυτό, τότε η κατάσταση θα χειροτερέψει. Το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου θα μας δείξει πιθανότατα και το πως θα πάει η κατάσταση. Πρέπει να θεωρούμε βέβαιο πως ....
τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2021 θα ζούμε με τον κορονοϊό, γιατί μέχρι τότε πιστεύουμε πως θα έχει κάνει χρήση εμβολίου το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού. Έχουμε δηλαδή πολύ δρόμο ακόμη. Υπομονή και καλή δύναμη.

- Οι δήμοι Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσσαπίων μετά από 20 μέρες από εκείνη την Κυριακή της θεομηνίας, θα πρέπει ν΄ αρχίσουν να ενημερώνουν την κοινή γνώμη για το πόσοι από τους πληγέντες εισέπραξαν το έκτακτο επίδομα για τις πρώτες τους ανάγκες και πόσοι την αποζημίωση για την οικοσυσκευή. Οι πληροφορίες που φτάνουν στ΄ αυτιά μας δεν είναι ξεκάθαρες και γι΄ αυτό θα πρέπει να ενημερωθεί επίσημα ο κάθε δημότης.

- Από τον Βορρά μέχρι το Νότο, όπως λέει κι ο Βασίλης Καρράς στο γνωστό λαϊκό άσμα, θα ταξιδέψει η ΕΠΣΕ το Σαββατοκύριακο για την απονομή του τροπαίου στις πρωταθλήτριες ομάδες της ΚΑΡΥΣΤΟΥ και του ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΥ.  Στην Κάρυστο η απονομή θα είναι νυχτερινή (22:00) και τα σχόλια πολλά. Κύριοι ηρεμήστε γιατί την νύχτα πρέπει να την συνηθίσουμε και όπως λέγαμε πάντα, καλό θα ήταν να έχουμε και αγώνες τα βράδια μας.

- Η παρουσία της κυβέρνησης στην Εύβοια είναι συνεχής και καθημερινή και πραγματικά αν γίνουν όλα αυτά που δηλώνουν οι υπουργοί, τότε θα κάνουμε όλοι τον σταυρό μας και θα ευχαριστήσουμε τον Θεό, αφού αυτή την δύσκολη εποχή δεν είχαμε τους μπαχαλάκηδες στην κυβέρνηση. 

- Το ξαναγράφουμε. Οι καιροί είναι δύσκολοι και ο κορονοϊός δεν πιστεύουμε πως θα επιτρέψει την διεξαγωγή ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων στην Ελλάδα. Οι ομάδες πιέζουν ώστε να επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων στα γήπεδα και να έχουν εισιτήριο, αλλά αυτό το θεωρούμε απίστευτο. Ίσως τα σωματεία θα πρέπει να στραφούν στην δημιουργία συνδρομητικού καναλιού για να έχουν έσοδα!!!! Άντε να δούμε το ΗΡΑΚΛΗΣ TV, AONA TV, ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ TV, ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ TV κλπ. 

- Καλό 3ήμερο να έχουμε και καλή δύναμη.