Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να έχετε πάντα στο μυαλό σας τους πληγέντες και να βοηθάτε όσο μπορείτε. Υπάρχει θέμα και μάλιστα σοβαρό, ιδιαίτερα γι΄ αυτούς που έχασαν δικούς τους ανθρώπους, γι΄ αυτούς που έχασαν τα σπίτια τους και γενικότερα τις περιουσίες τους. Υπάρχει όμως και θέμα ψυχολογικής υποστήριξης, ιδιαίτερα στα παιδιά τα οποία...
έζησαν τον εφιάλτη. Αυτά τα παιδιά δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτό που είδαν.

- Ο Δήμος Χαλκιδέων με πρώτη την δήμαρχο κυρία Βάκα είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα στους πληγέντες, όπως κι ο αντιδήμαρχος κύριος Γουρνής ο οποίος ζεί στον Άγιο Νικόλαο, αλλά και ο αντιδήμαρχος Ληλαντίου ο κ. Σέρρας. Και οι τρεις πρέπει να φροντίσουν τώρα ώστε οι πληγέντες να πάρουν επίδομα και αποζημίωση χωρίς καμία καθυστέρηση. 

- Χθες είχαμε αγώνες προετοιμασίας για τις ομάδες ποδοσφαίρου, αλλά κανείς μέχρι σήμερα δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει πως θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα. Δύσκολα τα πράγματα κι μάλλον θα πάμε στην αρχή, την έναρξη των πρωταθλημάτων για αργότερα και τελικά σε αναστολή γι την περίοδο 2020 - 2021. Τα κρούσματα άγγιξαν τα 300 σε ένα 24ωρο κι αυτό δεν είναι καλός οιωνός.

- Οι ομάδες περιμένουν την ΕΠΣΕ, η ΕΠΣΕ περιμένει την ΕΠΟ, η ΕΠΟ περιμένει τον Αυγενάκη και ο Αυγενάκης τους ειδικούς. Γενικώς όλοι  είμαστε στο περίμενε και δεν θέλουμε να δούμε αυτό που έρχεται και για το οποίο δεν τηρήσαμε ποτέ τα μέτρα που έπρεπε να τηρήσουμε.

- Εκεί στην Β΄ Κατηγορία της Εύβοιας, όλοι δείχνουν να θέλουν το πρωτάθλημα και προσπαθούν να κάνουν μεταγραφές ξοδεύοντας χρήματα και διαφημίζουν τις φοβερές μεταγραφές τους. Καμαρώνουν δηλαδή επειδή πληρώνουν για ποδοσφαιριστές οι οποίοι παίρνουν αυτά που δεν έπαιρναν ούτε όταν έπαιζαν στην Α΄ Κατηγορία!!! Αυτές οι ομάδες δεν έχουν κανένα μέλλον, αφού επενδύουν για 1 χρόνο και όχι στις υποδομές της ομάδας τους.