Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Ποιοι είναι οι φίλοι;

Εμείς όταν γράφουμε κάτι πρέπει και να το τεκμηριώνουμε, γιατί διαφορετικά μας περιμένουν όλοι στην γωνία, να μας αποκεφαλίσουν.
Πάμε λοιπόν κατ΄ ευθείαν στο θέμα και θα γράψουμε ένα σημερινό γεγονός που έφτασε σ΄ εμάς, επειδή κάποιοι το μετέφεραν σε άλλους και έφτασε και σ΄ εμάς.
Ελπίζουμε μετά τα όσα θα γράψουμε, να βρούνε κάποιοι το θάρρος και να ζητήσουν μια συγνώμη από τον κύριο Γιώργο Τόλια, αφού όλα δείχνουν πως τον έδωσαν στεγνά.
Σήμερα το πρωί λοιπόν και πάντως πριν της 11:00 έγινε ένα τηλεφώνημα από ....
κάποιον προς κάποιους για θέμα που αφορά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
"Πρέπει να παραιτηθούν κάποιοι από το ΔΣ, αλλά και ο προπονητής, ώστε να πάμε ν΄ αναλάβουμε εμείς, να φέρουμε 4 - 5 ποδοσφαιριστές από Αθήνα και να προχωρήσουμε την ομάδα, αλλά πρώτα απ΄ όλα πρέπει να βρούμε αξιόλογους ανθρώπους για να βάλουμε στο ΔΣ, αφού ο Δ.....ς και ο Γα......ς, δεν κάνουν. Είναι αμόρφωτοι και δεν ξέρουν να μιλάνε. Πρέπει να βρεθούν αξιόλογοι άνθρωποι και να προχωρήσουμε".
Αγαπητέ Γιώργο, εμείς δεν ήμασταν αποδέκτες αυτού του τηλεφωνήματος. Άρα κάποιος μας μετέφερε την συζήτηση.
Αν θέλεις την δική μας άποψη, σε είχαμε ενημερώσει για τους ρουφιάνους και αυτούς που παριστάνουν τους φίλους σου για να κάνουν την δουλειά τους.
Οι κύριοι Δ....ς και Γα......ς μπορεί να μην τα λένε καλά, αλλά είναι άρρωστοι με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και είναι καλύτεροι από κάποιους που παριστάνουν τους τίμιους και τους ηθικούς.
Γιώργο, πάρτο αλλιώς.
Άφησε στην άκρη αυτούς που εδώ και χρόνια ήθελαν μαγαζάκι τους τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και στάσου δίπλα σε ανθρώπους που σου λένε την αλήθεια και δεν σε χρησιμοποιούν.
Ξέρουμε ποιοι και γιατί πήγαν με τον εκτελεστικό, ξέρουμε ποιοι δεν ήθελαν τον Τοκπασίδη, ποιοι δήλωναν πως είναι μαζί σου και έστελναν μηνύματα στήριξης στον Καρλατήρα και πολλά άλλα.
Το σημερινό δεν το συζητώ για κανέναν λόγο.
Ελπίζουμε πως θα το παραδεχθείς εκτός κι αν κάναμε λάθος εκτίμηση για σένα.