Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και πάντα θα γράφουμε να προσέχετε την υγεία σας.  Την επόμενη Δευτέρα θα είναι η τελευταία μέρα του Αυγούστου και από Τρίτη μπαίνουμε στον Σεπτέμβριο, μπαίνουμε στο Φθινόπωρο και ευχόμαστε οι βροχές να βοηθήσουν και να μας απαλλάξουν από την ....
λάσπη. Ελπίζουμε και ευχόμαστε τα πρωτοβρόχια να μην δυσκολέψουν περισσότερο την ζωή μας. Μέσα στον Σεπτέμβριο θ΄ ανοίξουν και τα σχολεία και λένε πως θ΄ αρχίσουν και τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Για να δούμε.

- Δεν θ΄ αλλάξουμε άποψη για το θέμα των προπονητών. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το τι θα κάνει και το τι παράθυρα θ΄ ανοίξει το ρουσφετολογικό τμήμα των εξυγιαντών, ούτε και η μπαλκονόπορτα που θ΄ ανοίξει η ΕΠΣΕ γι΄ αυτούς που δεν έχουν τα απαραίτητα διπλώματα. Μας ενδιαφέρει το πόσο ο κάθε προπονητής σέβεται τον εαυτό του και τους συναδέλφους του.  Ο Σύνδεσμος Προπονητών πρέπει να παρέμβει προς όσα μέλη του δεν σέβονται τίποτα και περιμένουν τα ρουσφέτια.

- Για το θέμα των φιλικών αγώνων χωρίς διαιτητές γράψαμε και δεν έχουμε να γράψουμε περισσότερα. Αυτά συμβαίνουν με την ανοχή της ΕΠΣΕ και μόνο. 

- Ρε τι πάθαμε. Ο γνωστός "μπιφτεκάς" δεν πήρε ακόμη το μήνυμα;  Καλά το αποτέλεσμα των εκλογών δεν του έβαλε μυαλό; Συνεχίζει να ρίχνει λάσπη και να βλέπει όνειρα; 

- Ο κ. Παγώνης λέει και ψέματα. Δεν θα πάρει μέρος λέει στην τηλεδιάσκεψη γιατί θα ήθελε να γίνει η συνεδρίαση κανονικά με όλους τους δημοτικούς συμβούλους και να μιλήσουν όλοι για τις καταστροφές. Κύριε Χρήστο μας, προχθές δεν σας ενημέρωσε η δήμαρχος αναλυτικά; Δεν πάτε όλοι να βάλετε ένα χεράκι να βοηθήσετε τους πληγέντες και ν΄ αφήσετε τις δηλώσεις; Θα μείνετε μόνο με τα 2 - 3 παπαγαλάκια στο τέλος.