Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Δυστυχώς τα κρούσματα κορονοϊού εξακολουθούν να είναι κοντά στα 300 κάθε 24ωρο αφού υπάρχουν ανεγκέφαλοι οι οποίοι κάνουν βόλτες ανά την Ελλαδα και δεν βάζουν σε κίνδυνο μόνο την δική τους ζωή, αλλά και την ζωή όσων τυχαία συναντούν. Δεν βάζουν μυαλό τελικά και μόνο όταν τους βρει το κακό, ζητούν την ...
βοήθεια των γιατρών και των ειδικών, αφού όμως πρώτα τους έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια.

-Ώπα μεγάλε ηρέμησε. Εμείς κομπλεξικοί δεν είμαστε, ούτε θέλουμε να αποκτήσουμε κάτι δικό σου, ούτε σου έχουμε δείξει πως δεν καταλαβαίνουμε, ούτε φθονούμε κάτι. Μόλις πετύχεις αυτό που έχεις στόχο χρόνια τώρα, αλλά δεν τα καταφέρνεις, να έρθεις και να μας το πεις. Η ουσία δεν αλλάζει με δήθεν εξυπνάδες. Είσαι άλλος άνθρωπος για να μην γράψουμε πως είσαι τραγικός, αφού λες άλλα στον έναν και άλλα στον άλλον σε διαφορά 15΄. Για να τελειώνουμε. Εμείς δεν πρόκειται να πουλήσουμε εξυπνάδα όπως κάνεις εσύ για να "σε θαυμάζουν" κάποιοι. Ξέρεις πως έχεις άδικο και πρέπει να ζητήσεις συγνώμη. Ο εγωισμός σου δεν θα σου το επιτρέψει να το κάνεις, αλλά να ξέρεις πως ούτε αυτό θα έχει αξία. Το έχεις κάνει κι άλλες φορές και μάλιστα μία δημόσια και εγγράφως και ήταν πολλοί αυτοί που σε χαρακτήρισαν κωλοτούμπα. Δεν είσαι κωλοτούμπας. Καλό παιδί είσαι, αλλά σ΄ αρέσει να μειώνεις και να κατηγορείς τους άλλους, γιτί πιστεύεις πως έτσι "δείχνεις μάγκας". Εμείς περιμένουμε, αλλά όχι γι πολύ. Δεν θα αρέσει η συνέχεια και δεν θ΄ αρέσει και στους συνεργάτες σου. Εσύ αποφασίζεις και μπορείς να συνεχίσεις τα ψέματα και την λάσπη, επειδή δεν μ΄θμε να προσκυνάμε.

- Είπαμε πως τα Σαββατοκύριακα το πάμε χαλαρά και αυτό δεν αλλάζει μέχρι ν΄ αρχίσουν αν αρχίσουν τα πρωταθλήματα. Πάντως σήμερα κάτι "έσκασε" αφού ο Καρλατήρας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο Κατσινόπουλος του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ αποφάσισαν να κάνουν υπερβάσεις με καλές μεταγραφές. 

- Φαίνεται πως ο Γιάννης Μώρος δεν μπόρεσε να προσαρμοσθεί στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και είναι στον δρόμο για το Αλιβέρι και τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ. Εκεί θα συναντήσει τον Βελαέτη με τον οποίο κατέκτησαν το πρωτάθλημα για την ΕΡΕΤΡΙΑ.

- Η ΕΠΣΕ έβγαλε το πρόγραμμα των αγώνων κυπέλλου και ευχόμαστε να διεξαχθούν οι αγώνες και να μην προκύψει κανένα κρούσμα εξ αιτίας τους. Οι διοικούντες κι οι φίλαθλοι να σεβαστούν τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους και να μην πλησιάσουν στα γήπεδα. Αν αυτό δεν το τηρήσουν τότε καλά θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές να μην πάρουν μέρος στον αγώνα και να ζητήσουν από τους διαιτητές να μην δεχθούν να ξεκινήσει ο αγώνας, αν δεν απομακρυνθούν ΟΛΟΙ.

- Κλείνουμε μ΄ ένα μήνυμα προς τον Κώστα και τον Βασίλη. Κύριοι, εμείς σας ακούσαμε και βάλαμε πλάτη, αφού δεν τραβήξαμε το χαλί κάτω από τα πόδια του φίλου σας. Είδατε όμως που φτάνει το κόμπλεξ του. Θα σας παρακαλούσαμε, την επόμενη φορά, να μην μας φέρετε σε δύσκολη θέση. Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ και το ΚΟΜΠΛΕΞ δεν θ ξεπεραστούν με καλοσύνη.