Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

....σουτάκια

- Αγωνιούν οι ομάδες της Β΄ Κατηγορίας, αφού δεν έχουν ανακοινωθεί οι όμιλοι. Η διαβούλευση και οι αυτοπροτάσεις ομάδων της κεντρικής Εύβοιας για συμμετοχή στον Βόρειο και Νότιο όμιλο έληξαν στις 24 Αυγούστου. Πιστεύουμε πως την εβδομάδα που ...
έρχεται η ΕΠΣΕ θ΄ ανακοινώσει τους ομίλους.

- Οι αγώνες για το Κύπελλο Εύβοιας πιστεύουμε πως θ΄ αρχίσουν και θα ολοκληρωθούν ως προς την Α΄ φάση τουλάχιστον. Αυτό πιστεύει και μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΕ με το οποίο μιλήσαμε χθες, ενώ κάποιοι θέλουν να μην έχουμε ούτε καλημέρα.

- Τι τρέχει με τον κύριο από το Βασιλικό ο οποίος ανακάλυψε πως οι Τσούτης και Θωμάς είναι απλήρωτοι και γι΄ αυτό δεν συμμετέχουν στους αγώνες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;;;; Μεγάλε ψάξε αλλού και να ξέρεις πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Δεν γουστάρεις τον Τοκπασίδη και βγάζεις κακιούλες, αλλά να ξέρεις πως πλέον ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ άφησε πίσω του τις γιάφκες και τους δήθεν και προχωράει με υπευθυνότητα σε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

- Στην άκρη όλοι αυτοί οι οποίοι ήθελαν μια ζωή να είναι στα διοικητικά και να ξέρουν τα πάντα. Μπήκαν στεγανά στην ομάδα και σε όποιον αυτό δεν αρέσει, ας πιει λίγο ξυδάκι. Αλλαγή νοοτροπίας και αυστηρή πειθαρχία σε όλα τα επίπεδα κι φυσικά στους ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση διοικεί, ο προπονητής κάνει κουμάντο στο αγωνιστικό κομμάτι και όποιος δεν συμφωνεί πάει σπίτι του. Μαγκιές και το ΕΓΩ δεν έχουν θέση στην ομάδα.