Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Οι δήθεν είναι πολλοί

Ο καθένας έχει την άποψή του και εμείς για κανέναν λόγο δεν προσπαθούμε να του  την αλλάξουμε, αλλά όπως γράφουμε πάντα, ας μας επιτρέψει να έχουμε την δική μας.
Το ποιος εκτιμά ή όχι τα μέλη του ΔΣ, πρώην και νυν, δεν το αποδεικνύει κανείς με λόγια, αλλά με τις πράξεις του.
Όποιος μας βάζει στην ζυγαριά, τότε στις πράξεις κερδίζουμε.
Εμείς είμαστε οι μόνοι που σχολιάζαμε αρνητικά αποφάσεις της διοίκησης Παπακωνσταντίνου και αυτοί οι οποίοι κάνουμε το ίδιο και τώρα για αποφάσεις της...
διοίκησης Ρέτσα.
Όταν ερχόταν η ώρα των εκλογών, εμείς είχαμε καθαρή θέση και δεν κρυβόμασταν. Το ξέρουν και οι πέτρες. Αυτοί που έχουν θέση δίπλα στους διοικούντες, αυτοί στην συνέχεια δήλωναν ουδέτεροι, ανεξάρτητοι και άλλα τέτοια.
Εμείς απλά δεν είμαστε της πρακτικής του "πετάει ο γάϊδαρος, πετάει".
Ο Παπακωνσταντίνου πλήρωσε εξ αιτίας αυτών που βοηθούσε κι βόλευε και οι οποίοι είναι στην παρέα των διπλοτήγανων που λέει κι ο κύριος Κουσκούτης.
Εμείς δεν έχουμε ν΄ απολογηθούμε σε κανέναν. Η στάση μας είναι γνωστή για τον κύριο Παπακωνσταντίνου, είναι γνωστή και για τον κύριο Ρέτσα και φυσικά για τον κύριο Πίσχινα, αλλά και για τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.
Όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών για νέο ΔΣ στην ΕΠΣΕ, τότε θα δούμε, πόσοι θα είμαστε "σε φάση και πόσοι ουδέτεροι"!!!!!
Και κάτι τελευταίο. 
Τ όσα σχόλια γράφουμε, μην τα κάνετε απλή ανάγνωση. Μελετήστε τα.