Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Την καλησπέρα μας στον κύριο Τόλια

 Την καλησπέρα μας στον κ. Γιώργο Τόλια κι ας μας επιτρέψει να γράψουμε δυο λόγια για τον ίδιο, τους φίλους του και τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αγαπητέ Γιώργο, κάποια πράγματα θα πρέπει να τα λέμε, γιατί δεν είμαστε πλέον μικρά παιδιά και γιατί πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβεις πως αυτοί που σου χτυπάνε την πλάτη δεν είναι φίλοι σου και απλά σε βάζουν μπροστά για να κάνουν τα παιχνιδάκια  τους με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να ελέγχουν την....
ομάδα, χωρίς φυσικά να βάζουν και το χέρι στην τσέπη.
Την δύναμή τους την είδες.
Κατέβηκες στις εκλογές και οι υποψήφιοί σου, πήραν μόνο τις δικές τους ψήφους. Ψηφίστηκαν δηλαδή μεταξύ τους και πήραν κάποιοι κι 4 - 5 σταυρούς από άλλους ψηφοφόρους.
Ποια δύναμη είχαν αγαπητέ Γιώργο. Ποτέ δεν είχαν δύναμη στο εκλογικό σώμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, γιατί πάντα έπαιζαν διπλό παιχνίδι.
Εμείς Γιώργο σου είχαμε ξεκαθαρίσει πως δεν μπορούμε να στηρίξουμε ένα ψηφοδέλτιο, το οποίο θα είχε μέσα ονόματα, τα οποία πάντα έβρισκαν τον τρόπο να χώνουν την μύτη τους και να είναι πολλά χρόνια στις διοικήσεις του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τα οποία μας βρίζουν από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί.
Δεν θα μπορούσαμε να στηρίξουμε ένα ψηφοδέλτιο το οποίο θα είχε μέσα τον άνθρωπο ο οποίος ήταν το δεξί χέρι του περιβόητου εκτελεστικού και ο οποίος "εχασε" τα βιβλία της ομάδας και την έβαλε σε περιπέτεια.
Γιώργο δικαίωμά σου να κάνεις όποιες επιλογές θέλεις, αλλά δεν φταίει κανείς από αυτούς που σε εκτιμούν και είναι πραγματικοί φίλοι σου.
Δεν μιλάμε για μας. Αναφερόμαστε στον Μανώλη Βέττα με τον οποίο είσθε φίλοι και τον οποίο έκανες πέρα και του έκοψες την καλημέρα. 
Δεν θα γράψουμε πολλά, γιατί δεν πρέπει.
Θέλουμε απλά να ξανασκεφτείς κάποια πράγματα και πιστεύουμε πως η προσωπική σας σχέση θα επανέλθει εκεί που ήτανε.
Γιώργο δεν έχασες τις εκλογές επειδή κάποιος έγραψε κάτι στο ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ.
Τις εκλογές τις έχασες επειδή ο κάθε υποψήφιός σου, δεν μπόρεσε να πείσει κι 2 - 3 άλλα άτομα.  Ψήφισαν λίγο περισσότερα από 30 μέλη. Κοίτα τον κατάλογο και θα δεις ποιοι είχαν δικαίωμα ψήφου κσι δεν ψήφισαν.
Καλησπέρα αγαπητέ Γιώργο και να ξέρεις πως κάποιοι άνθρωποι σε εκτιμούν και θα σε εκτιμούν πάντα.
Σε λίγο Γιώργο θα γράψουμε κάτι, για να καταλάβεις ποιοι σε δίνουν στεγνά και ποιοι σε χρησιμοποιούν.