Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα να είσθε καλά και να ξέρετε πως τα παιδιά σας, τ΄ αγαπάτε περισσότερο εσείς και όχι όλες κι όλοι αυτοί που γράφουν διάφορα στο διαδίκτυο, για να κάνουν θόρυβο και να κερδίσουν συνδικαλιστικά, βάζοντας μπροστά τα παιδιά. Γράψτε τους κανονικά και ....
ακολουθήστε τις οδηγίες των γιατρών. Όταν πάσχεις από κάτι, δεν πας στον συνδικαλιστή εκπαιδευτικό, αλλά στον γιατρό.

- Καλό κι αυτό. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ κέρδισε σε αγώνα προετοιμασίας με 4 - 0 τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ, αλλά το καλό είναι πως  ο αγώνας έπαιζε στο επίσημο στοίχημα του ΟΠΑΠ και μάλιστα live!!!! Αλήθει ο ΟΠΑΠ πληρώνει κάτι στις ομάδες που χρησιμοποιεί;;;; Δεν έχουν δικαιώματα αυτές;;;

- Τι μανία είναι αυτή που έχει πιάσει τις ομάδες της Εύβοιας και δεν στέλνουν πλέον τις ανακοινώσεις τους, αλλά τις ανεβάζουν στην σελίδα τους στο fb και "στέλνουν" εκεί τους ανθρώπους της ενημέρωσης; Εμείς δεν ακολουθούμε αυτή την διαδικασία και δεν θέλουμε παρεξηγήσεις. Στο κάτω κάτω υπάρχουν άλλοι οι οποίοι είναι όλη την ημέρα στο fb και κόβουν και ράβουν.

- Όταν θες να γίνεις ΠΑΕ, τα έχεις όλα. Θα πρέπει λοιπόν να έχετε κι έναν διατροφολόγο, έναν κομμωτή κι έναν ενδυματολόγο ώστε τα κορίτσια να αισθανθούν σαν το σπίτι τους. Θα γράφαμε να πάρετε κι ένα μικρό λεωφορείο για τις μετακινήσεις σας, αλλά δεν θα χρειασθεί, αφού υπάρχουν πρόθυμοι οι οποίοι κ΄νουν την μεταφορά και μάλιστα με χαρά.

- Την καλημέρα μας στους θυμωμένους, αλλά ας πρόσεχαν. Όποιος παίζει με την φωτιά κινδυνεύει να καεί. Τώρα θα μας πείτε πως αυτός που έχει καεί 40 φορές, γιατί να φοβηθεί να καεί ακόμη μία;;; Θα το δούμε αυτό, γιατί όταν προκαλείς 40 φορές, χάνεις την ασυλία που σου παρείχαν κάποιοι!!!