Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα να είσθε καλά στην υγεία σας και να προσέχετε, γιατί οι κίνδυνοι είναι εδώ.  Εδώ άραγε είναι κι αυτοί που χθες υποστήριζαν τους Τούρκους και όχι τους Έλληνες; Ο ΠΑΟΚ τους απάντησε στέλνοντας σε 30 λεπτά 3 φορές ...
την μπάλα στα δίχτυα των Τούρκων. Περαστικά σας και την επόμενη φορά να το ξανακάνετε.

- Σας το έχουμε γράψει πολλές φορές, αλλά δεν θέλετε να το καταλάβετε, γιατί προφανώς δεν σας εξυπηρετεί. Οι κύριοι Παγώνης και Καθαροσπόρης δεν έχουν πρόβλημα με την Δήμαρχο κυρία Βάκα, αλλά με τον εαυτό τους. Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξαν να κάνουν αντιπολίτευση, τους αποδυνάμωσε και στο τέλος ξέρουν πως απέτυχαν να περάσουν τα δικά τους, αφού πίστευαν πως ο εκλογικός νόμος θα τους εξυπηρετούσε και αυτό δεν έκατσε. 

- Ο κ. Καθαροσπόρης με το καλημέρα έχασε δημοτικούς συμβούλους και ο κύριος Παγώνης ξέρει πως σχεδόν όλοι οι σύμβουλοί του τον αμφισβητούν και δεν θέλουν να είναι υποψήφιος την  επόμενη 4ετία. Κύριοι είναι αλήθεια πως ο τρόπος με τον οποίο διοικεί η κυρία Βάκα, θα σας στείλει για μία ακόμη φορά στην αντιπολίτευση και μην ξεχνάτε πως ο εκλογικός νόμος έχει αλλάξει.

- Πόσες ομάδες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική; Είναι πολλές τώρα στην αρχή, αυτές που φιλοδοξούν, αλλά κάποιες θα το ξεχάσουν μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και κάποιες άλλες κάπου εκεί προς τα Χριστούγεννα. Τελικά 3 θα είναι αυτές που θα έχουν διάρκεια και ρόλο πρωταγωνιστή, αλλά καμία από αυτές δεν ανήκει σ΄ αυτές που λέμε "μικρομεσαίες".

- Έχει σήμερα αγώνες προετοιμασίας και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχθεί στο Στάδιο Χαλκίδας τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, σ΄ έναν αγώνα που αν επιτρεπόταν η είσοδος στους φιλάθλους, θα συγκέντρωνε αρκετούς. Δεν θα επιτραπεί όμως και έτσι ελάχιστοι θα έχουν την τύχη να δούνε σε τι κατάσταση είναι οι δύο ομάδες.