Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας (Σ.Π.Π.Ε.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΘΕΜΑ : «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ» 

Αγαπητοί συνάδελφοι, 
Σας μεταφέρουμε τις ευχές μας για υγεία και καλή αγωνιστική περίοδο με μεγάλη προσοχή λόγω του κορονοϊού. 
Στα πλαίσια της ενιαίας φιλοσοφίας που θέλουμε να έχουν όλοι οι Σύνδεσμοι, για την εύρυθμη λειτουργία τους και την εξυπηρέτηση των μελών τους, παρακαλούμε τα μέλη μας να εφαρμόσουν όλες οι οδηγίες και τους κανονισμούς που ισχύουν έως τώρα (Προκήρυξη Ε.Π.Σ.Ε. , Καταστατικό ...
Σ.Π.Π.Ε., Κανονισμός Προπονητών 2019) έως ότου εκδοθεί ο ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΣΙΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ 2020 για το δικαίωμα εργασίας σε σωματείο ανάλογα με την κατηγορία που αγωνίζεται και την κατηγορία διπλώματος του προπονητή καθώς επίσης και για την έκδοση της Ταυτότητας 3ετίας (2018-21) και του Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή. (Ταυτότητα ΕΠΣΕ).
 Όσοι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν δυσκολία στην εφαρμογή κάποιων εξ αυτών, να μας ενημερώσουν τηλεφωνικώς ή γραπτώς . 
Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρόλο που εκφράσαμε την ανησυχία μας για την καθυστέρηση της έκδοσης του ΝΕΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, η οποία δημιουργεί πολλά προβλήματα και παρερμηνείες στις προκηρύξεις των ΕΠΣ, ενημερωθήκαμε από την Τεχνική Επιτροπή Προπονητών της ΕΠΟ ότι ο λόγος της καθυστέρησης οφείλεται στο ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ η Αναδιάρθρωση των Κατηγοριών. Παραμένουμε λοιπόν σε αναμονή.

 Με αθλητικούς χαιρετισμούς 
Για την Ε.Ε. 
Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας 
ΤΟΚΠΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ     ΕΡΜΗΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ