Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Καλησπέρα κυρία Μιντζιφίρη

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο  μεγάλη ανακούφιση αισθανόμαστε, όταν άνθρωποι στους οποίους η δήμαρχος Έλενα Βάκα ανέθεσε να υλοποιήσουν το έργο της δημοτικής αρχής, δεν απουσιάζουν τις δύσκολες ώρες. Η κυρία Ελένη Μιντζιφίρη είναι ανάμεσα σ΄ αυτούς τους ανθρώπους και χαιρόμαστε γιατί είναι αγωνίστρια και δεν διστάζει να τα βάλει με αυτούς που υπηρετούν άλλα συμφέροντα και όχι των δημοτών. Πριν λίγο μας έστειλε ένα μήνυμα και μας γέμισε χαρά όχι μόνο επειδή είμαστε στους πληγέντες, αλλά επειδή πολλά παιδιά από το Λευκαντί και τον ...
Άγιο Νικόλαο είδαν τις σχολικές τους τσάντες και γενικότερα τα σχολικά τους είδη να κολυμπάνε στα λασπόνερα.  Είναι ευκαιρία να γράψουμε πως η μεγάλη μας κόρη, μαθήτρια Λυκείου, από νωρίς όταν "άνοιξαν οι ουρανοί" έπαιρνε τα γατάκια (9 συνολικά με την μητέρα τους) που λίγες μέρες πριν είχαν γεννηθεί, από την αυλή και τα ανέβασε στο μπαλκόνι. Όταν ξυπνήσαμε τις άλλες δύο κόρες μας τις μικρές, καμία δεν ενδιαφέρθηκε για τα ρούχα, τα παπούτσια και τα σχολικά τους. Και αυτές αναζητούσαν τα γατάκια!!!! Όταν διαπιστώσανε πως κατέληξαν στα λασπόνερα τ σχολικά και τα προσωπικά τους είδη μας είπανε: "Δεν πειράζει, κάποια στιγμή θα πάρουμε άλλα, πάντως τα γατάκια τα σώσαμε".
Κυρία Μιντζιφίρη, αγαπητή Ελένη σας ευχαριστούμε ειλικρινά που είσθε δίπλα στους πληγέντες, σας ευχαριστούμε που είσθε κοντά στα παιδιά.

Το μήνυμα της κυρίας Μιντζιφίρη: 
Καλησπέρα σας και καλή Δύναμη σας εύχομαι!
Από την πλευρά της σχολικής επιτροπής, έχουμε συνδράμει στους συμπολίτες μας δια μέσω της ΕΛΜΕ, σε πάσης φύσεως καθαριστικά, χαρτικά, κλπ.που χρειάζονται τα νοικοκυριά στην περιοχή του Ληλάντιου.
Τώρα, σε συνεννόηση με τους Δ/ντες του Γυμνασίου και του Λυκείου Βασιλικού, θα δοθούν στα παιδιά που επλήγησαν οι οικογένειές τους, όλα τα σχολικά είδη! Τσάντες, τετράδια και ότι άλλο χρειάζονται. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε.
Στη διάθεσή σας!

Ελένη Μιντζιφίρη
Πρόεδρος ΣΕΔΕ Δήμου Χαλκιδέων