Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

....φαπούλες

- Λοιπόν για να γράφουμε αλήθειες, δεν θα βάζουμε μπροστά τις φιλίες και τα κομματικά. Είμαστε Νεοδημοκράτες μέχρι κόκκαλο και δεν αλλάζουμε. Είμαστε με τον Φάνη Σπανό και με την Έλενα Βάκα και ούτε αυτό αλλάζει. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε πως οι πληγέντες από την τελευταία θεομηνία δεν αποζημιώθηκαν. Τα χρήματα δεν έχουν μπει από το κράτος στα ταμεία του Δήμου Χαλκιδέων.
Έλενα, τώρα πρέπει το θέμα να κλείσει. Ο αρμόδιος ...
υπουργός ήρθε στην Εύβοια και είπε πως μέσα σε ένα 10ήμερο θα είχαν μπει τα χρήματα στους λογαριασμούς. Από τότε που το είπε, χρήματα δεν είδαμε και ήρθε η ώρα να τελειώσει το θέμα.
Η επόμενη εβδομάδα να είναι η τελευταία, γιατί μετά οι αντιδράσεις θα είναι μεγάλες.
Τα ίδια και χειρότερα και στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

- Σήμερα καταθέτει στο δικαστήριο ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και γι πολλά χρόνια πρόεδρος της ΕΠΣΕ, ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου και αντικρούει τις κατηγορίες των εξυγιαντών της ΕΠΟ και των τότε Συριζαίων υπουργών αθλητισμού, οι οποίοι έστησαν μια σκευωρία για να πάρουν καρέκλα στην ΕΠΟ και να ελέγξουν κομματικά το ποδόσφαιρο. Τ΄ αποτελέσματα τα βλέπουμε.  Ο κ. Παπακωνσταντίνου θα δικαιωθεί, αλλά για σχεδόν 10 χρόνια οι ανεμιστήρες έριχναν λάσπη στο πρόσωπό του και δυστυχώς αυτούς τους ανεμιστήρες τους τροφοδοτούσαν και γνωστοί του, γιατί φίλοι δεν υπάρχουν, αλλά και οι περισσότερο ευνοημένοι από τον ίδιο. Πρόεδρε καλή δύναμη και λίγη υπομονή. Είμαστε χαρούμενοι που  δεν ανήκουμε "στους ανεμιστήρες"!!!