Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

....σουτάκια

- Δεν περιμέναμε την δήλωση του πρώην (;;;) προπονητή του ΑΡΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ και τα όσα έγραψε για τον επιχειρηματία κύριο Τάσο Δημητρίου.
Δεν μας ξάφνιασε η παραίτηση, αφού αυτό είναι πλέον σύνηθες γι΄ αυτή την ομάδα, αλλά μας ξάφνιασε το ότι ο κ. Νικολάου πρώτη φορά, λέει αυτά που λέει για τον κύριο Δημητρίου.  Σάκη θα σου θυμίσουμε την επίθεση ....
που δεχθήκαμε εμείς όταν είχαμε γράψει πως ο κύριος Δημητρίου είναι χρηματοδότης της ομάδας.
Τι άλλαξε τώρα;;;

- Εκεί στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ ο πρόεδρος κύριος Τσιτίνης, θα πρέπει να προσγειώσει κάποια μέλη του ΔΣ, γιατί η ομάδα δεν έγινε ΜΠΑΡΤΣΑ ξαφνικά και κάποιοι να κατέβουν από τα καλάμια. Ήρθε νωρίς το πρώτο χαστούκι και ελπίζουμε όλοι να πήραν το μήνυμα. Ο πρόεδρος ξέρει πως για να φτάσεις στην κορυφή, θέλει πολύ δουλειά και να πατάς στην γη.

- Στο ΜΑΝΤΟΥΔΙ και ο Σπύρος Γκάβαλης. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και να είναι υγιής. Κάποιοι μιλούν για μεταγραφή "βόμβα", όπως χαρακτήριζαν και αυτή του Μαναρίτσα. Το ξαναγράφουμε. Τα πρωταθλήματα δεν τα κερδίζεις με τα λεφτά που ρίχνεις στις μεταγραφές. Αν ρίχνεις τόσα χρήματα γι συμμετοχή σε πρωτάθλημα Β΄  Κατηγορίας, το πιθανότερο είναι να σου σκάσουν οι βόμβες στα χέρια σου!!!!