Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά. Άνοιξαν από χθες τα σχολεία και υποδέχθηκαν τα παιδιά. Έγινε ο Αγιασμός, οι εκπαιδευτικοί ενημέρωσαν τα παιδιά, για το τι πρέπει να προσέχουν, τους έδωσαν τα βιβλία και όλα κύλησαν όμορφα και ωραία. Δυστυχώς οι αρμόδιοι δεν υπολόγισαν σωστά για τις μάσκες και σε κάποια σχολεία ήταν μεγαλύτερες και όχι αυτές που έπρεπε για τα παιδιά. Βρήκαν λοιπόν θέμα για ν΄ ασχοληθούν όλοι αυτοί ...
που μέχρι χθες ήταν ενάντια στην μάσκα. Βρέθηκαν και κάποιοι να μιλούν για λιποθυμίες παιδιών!!!  Ας ηρεμήσουμε όλοι στο θέμα των παιδιών και των σχολείων.

- Στείλτε όλοι σήμερα την θετική σας ενέργεια στον ΠΑΟΚ ο οποίος θα υποδεχθεί την ΜΠΕΝΦΙΚΑ η οποία είναι και το φαβορί. Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολο έργο, αλλά αν βάλει ψυχή, αν παίξει με θράσος μπορεί να τα καταφέρει. Φυσικά είναι κρίμα που δεν θα έχει στο πλευρό του τον υπέροχο κόσμο του.

- Μέγα θέμα έγινε ο προπονητής από τον Νότο, ο οποίος έμπλεξε σε ερωτικό σκάνδαλο. Εμείς όμως έχουμε μια απορία. Η κυρία που έμπλεξε μαζί του δεν έχει καμία ευθύνη;  Αυτή που διέλυσε το σπίτι της αφού είναι και παντρεμένη, διέλυσε και το σπίτι του προπονητή δεν φταίει σε τίποτα; Δεν μας πέφτει λόγος, αλλά κακώς έγινε ότι έγινε και έχουν κι οι δύο ευθύνες, αφού δεν σεβάστηκαν τους ανθρώπους με τους οποίους ζούσαν.

- Γιατί θυμώνουν τα παπαγαλάκια όταν τους γράφουμε την αλήθεια; Γιατί δεν γράφουν για τα χάλια του δήμου τους και τις πολλές καταγγελίες των δημοτών; Η κακία που βγάζουν εναντίον της δημάρχου Χαλκιδέων, έχει να κάνει με τον πόνο που έδωσε η Βάκα στα παπαγαλάκια, όταν κέρδισε τις εκλογές και κέρδισε και τα παπαγαλάκια που ήταν φανατικά απέναντί της, αφού δεν τα είχε ταϊσει!!!!