Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

....σουτάκια

- Μπορεί η Α΄ φάση του κυπέλλου Εύβοιας ν μην έχει τελειώσει για όλες τις ομάδες, αλλά το Σαββατοκύριακο, αρχίζει και η Β΄ Φάση. Πάντως αύριο Τετάρτη για την Α΄ Φάση θα παίξουν ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ- ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και το Σάββατο ΣΤΑΥΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και ...
η  ΑΥΛΙΔΑ με τον ΜΙΑΟΥΛΗ.

- Διαβάσαμε στο διαδίκτυο μια ανακοίνωση του ΕΥΒΟΪΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ειλικρινά δεν καταλάβαμε κάποια πράγματα. Δεν πειράζει όμως. Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάψουμε να μισούμε μια ομάδα, δείχνοντας καλοσύνη σε μια άλλη. Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάψουμε να κάνουμε πολιτική χρησιμοποιώντας το ποδόσφαιρο. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ είναι ο διαχειριστής των γηπέδων και όχι η κάθε ομάδα. Καμιά ομάδα δεν μπορεί να παραχωρεί γήπεδο ή μέρος του γηπέδου σε άλλη ομάδα. Ο πρώην αντιδήμαρχος κύριος Γιογιός τα ξέρει αυτά καλύτερα από εμάς και θα πρέπει να ξανασκεφτεί ορισμένα πράγματα, για να μην δημιουργηθούν άλλα θέματα.

- Ο καθένας λέει και γράφει την άποψή του και δεν πρέπει να κρατάει μούτρα, όταν γράφουμε εμείς την δική μας. Ψυχραιμία.

- Πάνε να το κάνουν μόδα και μάλλον θ΄ αποκτήσουν και συνδικαλιστικό όργανο έτσι όπως το πάνε. Διαβάσαμε πως ανέλαβε μια ομάδα επιχειρηματίας ο οποίος είχε σχεδιάσει την απαγωγή εφοπλιστή και είχε μείνει στην φυλακή για κάποια χρόνια. Μετά τους σχεδιαστές μόδας έχουμε τώρα και τους σχεδιαστές απαγωγών!!! Η ΠΑΕ είναι στην Βόρεια Ελλάδα και μαθαίνουμε πως ο Αυγενάκης είναι αποφασισμένος να ελέγξει τα πάντα, ώστε ν μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.