Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και πάντα με υγεία. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό, γιατί χωρίς αυτό, όσα χρήματα κι αν αποκτήσεις, όσα πρωταθλήματα κι αν κατακτήσεις, ούτε θα τα χαρείς, ούτε θα σωθείς. Καθημερινά θα γράφουμε να κρατάτε τις αποστάσεις, να φοράτε την ...
μάσκα και ν΄ακούμε τους ειδικούς και όχι τους ψεκασμένους του διαδικτύου.

- Ούτε μνημόσυνο να είχαμε. "Το 40ήμερο μνημόσυνο" θα είχαμε αυτές τις μέρες μετά την θεομηνία της 9ης Αυγούστου και τώρα πρέπει να προσέξουμε για να μην πάθουμε μία από τα ίδια. Έρχονται λέει καταιγίδες και γενικά, έντονα πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα από σήμερα το βράδυ και μέχρι την Κυριακή. Δυστυχώς ο Λήλας ποταμός παρά τις προσπάθειες δεν είναι έτοιμος να δεχθεί πολύ νερό κι ο φόβος είναι μεγάλος. Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να επιβεβαιωθούν αυτοί που λένε πως το νερό που θα πέσει θα είναι λιγότερο.

- Να δούμε και τι θα γίνει με τα σχολεία και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα παραμείνουν κλειστά  αύριο Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος, εκτός κι αν θεωρηθούν σωσίβια οι μάσκες που δόθηκαν στα παιδιά!!!

- Ανάστατη η κοινωνία στο Βασιλικό για τα όσα μαθαίνουν σχετικά με τα παιδιά τα οποία ζούνε "σε δομή" σε ξενοδοχείο λίγο έξω από το Βασιλικό. Δυστυχώς και ενώ η δήμαρχος ήταν αρνητική, κάποιοι αποφάσισαν διαφορετικά και μάλιστα χωρίς πρώτα να ελέγξουν την υγεία αυτών που ζούνε στο ξενοδοχείο αυτό και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούνε. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά κύριοι αρμόδιοι και φροντίστε, ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις, γιατί τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα.
Η δήμαρχος κυρία Βάκα και ο αντιδήμαρχος Ληλαντίου θα πρέπει να μπούνε μπροστά και να μην ρίξουν το μπαλάκι στους γονείς.  Πρώτα έλεγχος στην δομή και μετά το πως τα παιδιά θα βρεθούν στα σχολεία.