Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημερα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Να ξεκινήσουμε σήμερα με τις ευχές μας για μια καλή σχολική χρονιά, με υγεία για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς. Να ευχηθούμε καλή δύναμη, στους γονείς, αφού θα τους είναι απαραίτητη.
Ας φροντίσουμε ....
όλοι ώστε να υπάρχει συνεργασία και διάλογος, για το καλό των παιδιών μας. Θα είναι μια ιδιαίτερη σχολική χρονιά, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε, πως δεν θα γίνει περισσότερο ιδιαίτερη, από συμπεριφορές του κάθε μπαμπά και της κάθε μαμάς ή εκπαιδευτικών. Μας αρέσουν δεν μας αρέσουν, υπάρχουν κανόνες και θα πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο.

- Είχαμε και την Κυριακή αγώνες κυπέλλου και μέχρι τώρα έχουν διεξαχθεί για την Α΄ φάση 17 αγώνες και είχαμε πρόκριση για μόλις 4 γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι που προκρίθηκαν ήταν 13. Απομένουν 3 ακόμη αγώνες για να ολοκληρωθεί η Α΄ φάση.

- Την καλημέρα μας στους υπεύθυνους της 34100 tv και θα θέλαμε να σχολιάσουμε τις συνεχείς εκκλήσεις που κάνουν και ζητούν την στήριξη από τις ομάδες και όχι μόνο. Καλά κάνουν αφού την δουλειά τους πρέπει να στηρίξουν, αλλά υπάρχει ένα αλλά. Ο κάθε τηλεοπτικός σταθμός έστω και ιντερνετικός, δεν πρέπει "να πουλάει¨ υπηρεσίες σε ομάδες, αλλά "ν΄ αγοράζει" το προϊόν που αυτές παράγουν.  Δεν θέλουμε παρεξηγήσεις, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε πως  δεν θα πρέπει να υπερβάλουμε λέγοντας πως ήταν χιλιάδες αυτοί που παρακολούθησαν έναν αγώνα.  Δεν πρέπει να λέμε πως ήταν η πρώτη φορά που είδαμε ζωντανά τηλεοπτικό αγώνα ομάδων της Εύβοιας. Κύριοι σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσπάθειά σας και επιμένουμε. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί αγοράζουν δικαιώματα από τις ομάδες.

- ΛΗΛΑΣ, ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ και ΓΟΥΒΕΣ  είναι οι ομάδες της Α΄ Κατηγορίας οι οποίες αποκλείσθηκαν από την Β΄ φάση του Κυπέλλου. Οι ΓΟΥΒΕΣ αποκλείσθηκαν από την ΔΟΞΑ Προκοπίου ομάδα Β΄ κατηγορίας, ενώ ο ΛΗΛΑΣ από την ΕΡΕΤΡΙΑ και ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ από τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ.

- Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι τυχαίο και πρέπει να ξέρουμε πως η κάθε ομάδα πληρώνει τα λάθη της. Αν δεν κάνεις λάθος δεν θα δεχθείς γκολ. Το γράφουμε για τον φίλο του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ, ο οποίος μας είπε για τον αγώνα του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ με τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Κύριε, όταν έχεις δεχθεί 6 γκολ θα πρέπει να ψάξεις για τα λάθη και όχι για ατυχία. Μπορεί να είχε στιγμές για να πετύχει γκολ ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ, αλλά δέχθηκε 6 γκολ και ο ΗΡΑΚΛΗΣ είχε κι αυτός περισσότερες στιγμές για να πετύχει κι άλλα γκολ.