Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Δυστυχώς εκτός από τον κορονοϊό ο οποίος είναι σε έξαρση και δεν λέει να μας αφήσει σε ησυχία, από σήμερα πρέπει να προσέχουμε αφού έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα. Να προσέχουμε πολύ και μακάρι να μην έρθει αγριεμένος ...ο ΙΑΝΟΣ όπως ονόμασαν αυτό το καιρικό φαινόμενο. Προσοχή, υπομονή και ψυχραιμία. Να έχουμε τον νου μας σε ηλικιωμένους και ανθρώπους οι οποίοι ζούνε μόνοι τους. Ας προσέξει ο καθένας την γειτονιά του και όλα θα πάνε καλά.

- Η κακοκαιρία σίγουρα δημιουργεί προβλήματα και στην διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου. Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε αγώνες για το κύπελλο Εύβοιας και η ΕΠΣΕ θ΄ αποφασίσει σήμερα αν θα διεξαχθούν ή όχι. Από αναβολές πάντως πάμε καλά.

- Παπακωνσταντίνου &  Κάμπαξης κατέθεσαν χθες στο δικαστήριο και όλα δείχνουν πως μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου, θα έχουμε και την απόφαση, για να τελειώσει και τυπικά αυτή η σκευωρία των εξυγιαντών και των υπουργών αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Το πόσοι θα χαρούν με την απόφαση δεν το γνωρίζουμε αλλά το υποπτευόμαστε.

-  Τελικά κάτι δεν πάει καλά στον προγραμματισμό της περιβόητης συνάντησης των ανθρώπων της ενημέρωσης με την επιτροπή της ΕΠΣΕ για τα ΜΜΕ. Δεν ξέρουμε για ποιον λόγο ορίσθηκε η συνάντηση για την Δευτέρα στις 18:00 και μάλιστα στο Ενωσιακό. Πρόεδρε της Επιτροπής κύριε Αλαφάκη, αν θέλετε την υποβάθμιση αυτής της συνάντησης θα πάρετε και την ευθύνη. Θα έπρεπε να έχετε μιλήσει με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, εκτός κι αν σας ενδιαφέρει μόνο το να μπορούν να είναι εκεί οι συνάδελφοί σας στο ΔΣ και κάποιοι των ΜΜΕ οι οποίοι έτσι κι αλλιώς θα ήταν στο Ενωσιακό. Αργότερα θα εξηγήσουμε τι εννοούμε.

 - Έδωσαν μάχη οι της Περιφέρειας και του Δήμου για να έχουν έτοιμο τον μηχανισμό ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα, από την νέα θεομηνία. Στον Λήλα ποταμό δεν έχουν σταματήσει ούτε στιγμή να κάνουν παρεμβάσεις και προσπαθούν ν΄ απομακρύνουν τα φερτά υλικά και να δώσουν στο ποτάμι το βάθος που πρέπει.