Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

....σουτάκια

 - Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχουμε με τα ΜΜΕ της Εύβοιας και ειλικρινά θέλουμε να υπάρχουν όλα και να είναι βιώσιμα. Τα ΜΜΕ δεν φταίνε σε τίποτα και κακώς έχουν γίνει στόχος κάποιων οι οποίοι θέλουν αποκλειστικότητες, θέλουν να μην υπάρχουν άλλα ΜΜΕ, για να παριστάνουν αυτοί  τους μοναδικούς επαγγελματίες.
Κύριοι η συμπεριφορά του καθενός, από εμάς που υπάρχουμε στο χώρο της ενημέρωσης, θα κριθεί από τον.... κόσμο. Η επιρροή που έχει ο καθένας μας, είναι μετρήσιμη και δεν έχει να κάνει ούτε με καταγγελίες, ούτε με συκοφαντίες, ούτε με την προσπάθεια να εμφανισθούμε ως μοναδικοί.

- Εμείς μέχρι σήμερα δεν ενοχλήσαμε κανέναν και δεν θα το κάνουμε και στο μέλλον, εκτός κι αν κάποιοι δεν βάλουν μπροστά την λογική. Επειδή αυτά που συμβαίνουν στην Εύβοια με τα  ΜΜΕ, έχουν να κάνουν με το χώρο του ποδοσφαίρου, η ΕΠΣΕ  θα πρέπει να έχει καθαρή θέση, απέναντι και στα Σωματεία Μέλη της και προς τα ΜΜΕ και να μην πετάει το μπαλάκι στην εξέδρα.

- Για όλα υπάρχει λύση, αρκεί ΟΛΟΙ να συμφωνήσουμε σε απλά πράγματα και αυτή την συμφωνία να την τηρήσουμε. Η ΕΠΣΕ και οι άνθρωποι της ενημέρωσης, ας πάρουν τις αποφάσεις τους κι ας μην καθυστερούν γιατί θα τους προλάβουν γεγονότα.