Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε πολύ και να μην αφήνετε την υγεία σας μόνο στον Θεό. Χθες βρεθήκαμε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, αφού έπρεπε να δούμε τι συμβαίνει με συγγενικό μας πρόσωπο και θέλουμε να ευχαριστήσουμε το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Χαλκίδας και τους γιατρούς, οι οποίοι έκαναν ότι καλύτερο για να ...
διαγνώσουν το τι συνέβη. Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την γιατρό και αντιδήμαρχο  κυρία Κάτια Μεγάλου η οποία πραγματικά έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και πραγματικά μας βοήθησε αφάνταστα. Ευχαριστούμε επίσης όλες και όλους εσάς για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας.

- Τα κρούσματα κορονοϊύ ξεπέρασαν χθες τα 300 και αυξήθηκε και ο αριθμός αυτών που είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Από αύριο ανοίγουν τα σχολεία και όλοι πλέον έχουν επιστρέψει στην μόνιμη κατοικία τους. Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να συνέλθουν αυτοί οι οποίοι για λόγους αντίδρασης δεν θέλουν την μάσκα. Ας μείνουν στα σπίτια τους, γιατί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να βάζουν σε κίνδυνο την ζωή των άλλων. Η πολιτεία θα πρέπει να φροντίσει για την πιστή εφαρμογή των μέτρων και να μην επιτρέψει σε κανέναν να βάλει σε κίνδυνο την ζωή των άλλων.

- Χθες είχαμε και το SUPER CUP και ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών δεν δυσκολεύθηκε να το κατακτήσει αφού κέρδισε και μάλιστα με 6 - 1 την ομάδα του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ Ν. Λαμψάκου με 6 - 1.  Ο ΗΡΑΚΛΗΣ επιθετικά έκανε πάρτι αφού οι ποδοσφαιριστές του χόρευαν την άμυνα των αντιπάλων.

- Άστοχη η δήλωση του προέδρου κυρίου Γιάννη Ρέτσα στο τέλος του αγώνα, ο οποίος είπε μιλώντας στον Μανώλη Βέττα, πως το σκορ δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του αγώνα!!!! Πρόεδρε κάτι θέλησες να πεις, αλλά ήταν λάθος. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ γλύτωσε τα χειρότερα, αφού το ομολογούν όλοι, όσοι είδαν τον  και είπανε πως το σκορ θα έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις, αν οι επιθετικοί του ΗΡΑΚΛΗ ήταν λίγο προσεκτικοί.

- Πάντως για να μην ξεχνιόμαστε, θα πρέπει κάποιοι να θυμηθούν και την δήλωση Κιαπέκου σε εκπομπή του Βέττα, ένα 24ωρο πριν, ο οποίος είπε πως οι πιθανότητες ήτν 50 - 50 και πως ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ έχει βάθος. Πέσατε μέσα κύριε Κιαπέκο και πήρατε την απάντηση στο γήπεδο από τον Μεθενίτη και τον ΗΡΑΚΛΗ, όπως θα την πάρετε και στα υπόλοιπα που είπατε για το πρωτάθλημα, αφού είπατε πως τα φαβορί για την κατάκτησή του, είναι πρώτος ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ, μετά η ΚΑΡΥΣΤΟΣ και τρίτος ο Ταμυναϊκός!!!! Ούτε κουβέντα για ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ή έστω για ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ!!!!! Αλήθεια είναι τυχαία "αυτή η αγάπη και η αντικειμενικότητα" που σας βγαίνει; Να είσθε προσεκτικός κύριε Κιαπέκο, γιατί ο κ. Κουσκούτης, δεν παίζει με κάποια πράγματα και είναι γρήγορος στις αποφάσεις του.