Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

....σουτάκια

 

- Όλα καλά και άγια, που λέει κι ο λαός, αλλά στην περίπτωση του ραντεβού με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, κάτι δεν πήγε καλά στον προγραμματισμό της ΕΠΣΕ, εκτός κι αν έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα. Για να κλείσεις κάποιο ραντεβού, πρέπει να μην αποφασίζεις μόνος σου, αλλά να μιλάς και μ'  αυτούς που καλείς. Κάτι ....τέτοιο δεν έγινε ποτέ και κάποιοι αποφάσισαν λάθος.  

- Κύριοι δώσατε ραντεβού την Δευτέρα στις 18:00 ενώ ξέρετε πως εκείνη την ώρα δεν θα έχει τελειώσει ο αγώνας Κυπέλλου ΒΑΤΩΝΤΑΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος θα έχει αρχίσει στις 16:30 και φυσιολογικά θα τελειώσει περίπου στις 18:30, αν δεν έχει παράταση και πέναλτι. Τι συζήτηση να κάνεις λοιπόν στις 18:00 όταν τουλάχιστον μέχρι τις 19:00 θα κυκλοφορούν εκεί 100 άτομα;

- Απευθυνόμαστε στον κύριο Αλαφάκη, τον πρόεδρο της Επιτροπής, γιατί ξέρει πως είμαστε από αυτούς που ζητούσαν εδώ και κάποια χρόνια αυτή την συνάντηση, όχι για να λέμε καλά λόγια ο ένας για τον άλλο, αλλά για να συζητήσουμε σοβαρά και να βάλουμε τέλος στο μπάχαλο που επικρατεί εδώ και χρόνια.

- Κύριε Αλαφάκη οι συνεντεύξεις τύπου και τα ραντεβού με τα ΜΜΕ, συνήθως τα κάνουμε μεσημέρι και όχι απόγευμα ή βράδυ. Οι λόγοι είναι γνωστοί και ως επιτροπή για τα ΜΜΕ θα πρέπει να τους ξέρετε. Για να μην παρεξηγηθούμε, εμείς δεν θα πάρουμε μέρος σ΄ αυτή την συζήτηση, αν δεν αλλάξει ο χρόνος και ο τόπος της συνάντησης.