Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή  και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα. Του Αγίου Νικολάου λοιπόν σήμερα, αλλά να μην ξεχνάμε και τα μέτρα. Να προσέχουμε για να έχουμε την υγεία μας. Μάσκα παντού, κρατάμε αποστάσεις και φυσικά μειώνουμε τις μετακινήσεις μας.  Τίποτα δεν θ΄ αλλάξει προς το καλύτερο, αν όλοι μας δεν ....προσέξουμε

- Επειδή "ο φίλος" και φοβισμένος υβριστής, πιστεύει πως κάνοντας συκοφαντική επίθεση θα μας φοβίσει, του το λέμε δυνατά και καθαρά. Εμείς δεν βρίζουμε και δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική ζωή κανενός. Δεν έχουμε λοιπόν να κάνουμε κάτι διαφορετικό, από αυτό που θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος. 

- Ξέρουμε καλά το πως λειτουργεί το σύστημα που χρησιμοποιεί "ο φίλος", θα φροντίσουμε ώστε σύμφωνα με τους κανόνες, να μείνει εκτός συστήματος. Μόνο έτσι μπορούμε ν΄ αποδείξουμε πως δεν είναι άγιος, πως δεν είναι περισσότερο έντιμος από τους άλλους, πως δεν είναι μόνο κάποιοι άλλοι με την διαπλοκή.

- Από την Τρίτη και μετά, εφόσον δεν ζητά συγνώμη από τα άλλα ΜΜΕ και τους ανθρώπους που εργάζονται σ΄ αυτά, αφού λέει συνεχώς πως αυτοί τα παίρνουν για να μην μιλάνε, εμείς θα προχωρήσουμε και ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ θα αποδείξουμε άλλα πράγματα.

- Πάμε τώρα παρακάτω. Μπήκαμε στην περίοδο των Χριστουγέννων και σιγά σιγά, θα πρέπει να χαμηλώσουμε τους τόνους και να μην γκρινιάζουμε πολύ, μήπως και ελαφρύνουμε κάπως το κλίμα, που εξ΄ αιτίας κορονοϊού δεν είναι Χριστουγεννιάτικο.

- Από αύριο θα βρούμε κάποιον τρόπο, ώστε να χαλαρώσουμε κι εμείς κι εσείς, χωρίς όμως να μην έχουμε σχόλια και να μην γράφουμε την άποψή μας. Κάτι θα βρούμε λοιπόν, ώστε να πάμε έτσι για τουλάχιστον ένα μήνα.

- Αυτό που μας ανησυχεί ιδιαίτερα, είναι το αν θα έχουμε εκλογές στην ΕΠΟ στις 29 Δεκεμβρίου 2020. Αν έχουμε και πάλι αναβολή, τότε η ήττα για τους εξυγιαντές θα είναι μεγάλη και ο πρόεδρος κ. Γραμμένος ο οποίος θέλει να φύγει από την θέση του το γρηγορότερο, θα αναγκαστεί να παραμείνει!!!!

- Ο δικός μας πρόεδρος της ΕΠ ΕΥΒΟΙΑΣ ο κ. Γιάννης Ρέτσας, σύμφωνα με το μήνυμά του,  θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο αυτή την εβδομάδα. Ευχόμαστε να είναι υγιής και δυνατός και να περάσει Καλά Χριστούγεννα με την οικογένειά του.