Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

"ο μπαρμπα Στέλιος"

 - Την Παρασκευή αποφασίζουν οι εξυγιαντές της ΕΠΟ, για νέα αναβολή των εκλογών και θα γίνουν για μία ακόμη φορά ρεζίλι, αφού δεν έχουν καταλάβει ακόμη, πως σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαιναν σε εκλογές πριν τον Φεβρουάριο και μάλιστα μετά τις 9 Φεβρουαρίου του 2021, αφού στις 8 Φεβρουαρίου είναι η μέρα των γενεθλίων μας, αλλά και του κύριου Ψαρόπουλου ο οποίος θα μείνει στην ιστορία ως "ο μόνος υποψήφιος πρόεδρος" που δεν θα..... πάρει μέρος σ΄ αυτές τις εκλογές!!
Πλάκα πάντως θα έχει να ορίσουν εκλογές πριν τις 8 Φεβρουαρίου και να φτάσουμε στο σημείο ο κ. Χαρδαλιάς να μας κλείσει όλους μέσα, μέχρι το Πάσχα!!!
"Ο μπάρμπα Στέλιος" έχει γράψει το τι θα γίνει και αυτοί που πίστευαν πως κάνει λάθος, την Παρασκευή θα πάρουν την απάντηση η οποία θα είναι ένα ακόμη χαστούκι.
Η ΕΠΣ Εύβοιας δια στόματος του κυρίου Ρέτσα, κατηγόρησε τον κύριο Αυγενάκη, για παρέμβαση στα διοικητικά της ΕΠΟ και επέλεξε αυτούς που έκαναν μεγάλη ζημιά στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα.
Ο κ. Ρέτσας επέλεξε να είναι με αυτούς που έκαναν ότι μπορούσαν για να οδηγήσουν στα δικαστήρια τον κ. Παπακωνσταντίνου και να γκρεμίσουν άξιους διαιτητές από την θέση τους, μόνο και μόνο επειδή ήταν από την Εύβοια.
Το γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο θα το πει ο ίδιος, όταν θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.
Η ΕΠΟ δεν θα είναι πλέον όπως είναι μέχρι σήμερα, αφού την αναλαμβάνουν "οι επαγγελματίες" και οι ΕΠΣ δεν θα έχουν πλέον καμία ουσιαστική θέση.
Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου θα υποδεχθούμε μία ακόμη αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ και καλά θα κάνουν να σκεφτούν την πρότασή μας ώστε να διεξαχθούν οι εκλογές σε αίθουσα ξενοδοχείο στο ΝΤΟΥΜΠΑΪ !!!!