Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Δήμος ΔΙΡΦΎΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι στο πλαίσιο προγραμματισμένων και έκτακτων ελέγχων από την ομάδα διαχείρισης COVID-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και το προσωπικό της Υπηρεσίας “Βοήθεια στο Σπίτι” έγιναν σήμερα 12 Ιανουαρίου 2021, συνολικά 202 rapid tests. Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
α. Κοινότητα Τριάδας : Τεστ 70 , όλα αρνητικά
β. Κοινότητα Αγ. Αθανασίου : Τεστ 58 , 3 θετικά δείγματα
γ. Κοινότητα Πούρνου : Στο πλαίσιο έκτακτου ελέγχου απογευματινές έως βραδινές ώρες σήμερα, διενεργήθηκαν  74 τεστ,  τα οποία όλα ήταν αρνητικά...
Επίσης από την ΕΟΔΥ ενημερωθήκαμε για 2 θετικά κρούσματα στην Κοινότητα Πούρνου και 5 στην Κοινότητα Αγίου Αθανασίου.
Ο ΕΟΔΥ συνεχίζει σχολαστικά την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει τους ελέγχους με την διενέργεια RAPID TESTS και θα σας ενημερώνει υπεύθυνα για κάθε εξέλιξη.
Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Φ. Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας  κ. Γ. Κελαϊδίτη για την αμέριστη υποστήριξη στην οργάνωση του όλου εγχειρήματος των ελέγχων.
Τέλος εκφράζω τις ευχαριστίες μου στην ομάδα διαχείρισης COVID-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και στο προσωπικό της Υπηρεσίας μας “Βοήθεια στο Σπίτι¨ γιατί υπερέβαλλαν εαυτόν επιδεικνύοντας υπερβολικό ζήλο και αφοσίωση στην αποστολή τους με την διενέργεια τόσο μεγάλου αριθμού ελέγχων και μάλιστα σε τρείς απομακρυσμένες μεταξύ τους Κοινότητες σε περιορισμένο χρόνο.

   Ψαχνά, 12 Ιανουαρίου 2021

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΨΑΘΑΣ