Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν θα κουρασθούμε να γράφουμε να προσέχετε, να φοράτε την μάσκα σας, να κρατάτε αποστάσεις και να αποφεύγετε για οποιονδήποτε λόγο να πηγαίνετε εκεί όπου υπάρχει συγκέντρωση ανθρώπων. Δυστυχώς κάποιοι υποτίθεται υπεύθυνοι, για να κερδίσουν 5΄  δημοσιότητας κάνουν λάθος κινήσεις όπως..... αυτή που έκανε χθες στην Χαλκίδα η κυρία Αγιοστρατίτη, πρόεδρος της ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων Εύβοιας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας και άλλοι σύλλογοι.

- Συγκεντρώθηκαν στο πάρκινγκ της αντιπεριφέρειας και από εκεί ξεκίνησαν μια πορεία στους δρόμους της πόλης της Χαλκίδας με τα αυτοκινητά τους. Ακούσαμε για πετυχημένη συγκέντρωση και πορεία, αλλά όσοι ήταν εκεί, όσοι είδαν τα βίντεο ξέρουν πως ούτε 40 δεν ήταν τα αυτοκίνητα. Ας μη γελιόμαστε. Δυστυχώς τα μέλη των εμπορικών συλλόγων είναι ελάχιστοι και ακόμη λιγότερα αυτά που συμμετέχουν στις διαδικασίες εκλογών και κινητοποιήσεων.

- Η κυρία Αγιοστρατίτη, οι πρόεδροι των εμπορικών συλλόγων, οι διοικούντες το επιμελητήριο και άλλοι, γνωρίζουν πως δυστυχώς ο κάθε επαγγελματίας περνάει δύσκολα και πως δεν τον βοηθάνε αυτοί που μπαινοβγαίνουν στα διοικητικά συμβούλια συλλόγων και ομοσπονδιών.

- Θέλουμε σήμερα να συγχαρούμε τους εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτικού Βασιλικού και τον διευθυντή κύριο Γιάννη Αρνή, για τον τρόπο με τον οποίο τηρούν τα μέτρα, προστατεύουν τα παιδιά και δεν έχουμε και πολλούς γονείς και κηδεμόνες στην είσοδο του σχολείου.

- Μάθατε κάτι ξεχωριστό, κάτι ιδιαίτερο, αυτές τις μέρες; Αν όχι κάντε λιγάκι υπομονή και θα έχετε ιδιαίτερες ειδήσεις.