Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και ψυχραιμία. Ανέβηκε ο αριθμός των κρουσμάτων στην Εύβοια και όλα δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά. Θα πρέπει να προσέξουμε όλοι και ιδιαίτερα οι νέοι μας, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν προσέχουν. Οι ίδιοι μπορεί να μην κινδυνεύουν, αλλά βάζουν σε κίνδυνο τους γονείς τους και γενικότερα .....την οικογένειά τους. Ας προσέξουν λίγο παραπάνω, πριν είναι αργά.

- Δεν μας ενοχλεί καθόλου το μίσος που βγάζει από μέσα του ο κ. πρόεδρος και ξεχνάει εύκολα. Να του πούμε μόνο πως η φυλακή που έχει σίδερα, αφήνει μια ελπίδα στον άνθρωπο, να βρει και πάλι την ελευθερία του, αλλά "η φυλακή" που είναι "ένα κελί" 1 μέτρο επί δύο και πάνω κάτω, δεξιά κι αριστερά έχει μόνο χώμα, είναι η χειρότερη. Πρόεδρε, αν καταφέρεις να μας στείλεις εκεί, τότε θα μας έχεις κερδίσει, αν όχι θα μας έχεις απέναντι.

- Πρόεδρε αφού σ΄ αρέσει να επικροτείς τον "πισωγλέντη", για να μας εκδικηθείς, σου λέμε πως τα κατάφερες, αλλά να βάλεις κάτι στο μυαλό σου. Έκανες τα παιδιά μας να σε σιχαθούν και αυτό έχει ουρά. Σταθήκαμε δίπλα σου για πολύ καιρό και όλοι μας έλεγαν πως είσαι κουτοπόνηρος και πως θα εκτεθούμε. Δεν τους πιστέψαμε. Δεν μετανιώσαμε αλλά τώρα υπάρχει ένα αλλά. Πρόεδρε όπως ο κάθε γονιός, έτσι κι εμείς κάνουμε τα πάντα για τα παιδιά μας. Εσύ πάντως δεν μπορείς να φανταστείς, μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε για τα παιδιά μας. Σύντομα, πολύ σύντομα θα το μάθεις.

- Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και το οποίο θα συζητηθεί στο ΣτΕ στις 15 Ιανουαρίου. Ποιος θα το φανταζόταν πως το Εργατικό Κέντρο θα ήταν ενάντια στα δικαιώματα εργαζόμενης στον σταθμό των εργαζομένων!!!

- Αλήθεια αυτό το εργατικό κέντρο αν δεν αποσύρει την προσφυγή, θα έχει μούτρα να ελέγξει την οποιαδήποτε επιχείρηση, η οποία καταπατά τα δικαιώματα εργαζόμενων;;;
Είναι επίσης τραγικό το ότι την όποια προσφυγή κατά της εργαζόμενης, την στήριξε και την κατέθεσε, το δικηγορικό γραφείο του βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, του κυρίου Χατζηγιαννάκη!!!!