Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

....απόψεις

 - Όταν ο άλλος δεν σέβεται την οικογένειά σου, δεν μπορεί να έχει την απαίτηση να τον σεβαστείς εσύ. Για μας αυτό είναι κορώνα στο κεφάλι μας και ξεπερνά τα πάντα. Αυτό το γνωρίζουν οι περισσότεροι, αλλά επειδή δεν έχουν τρόπους ν΄ αντιμετωπίσουν την αλήθεια, καταφεύγουν σε πρακτικές οι οποίες ναι μεν δεν θα τους φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν, αλλά τους δίνουν την χαρά, όταν συζητούν μεταξύ τους, να λένε "καλά του κάναμε". Μέχρι εκεί όμως γιατί μετά, καταλαβαίνουν ....πως μαζί μας θα βρεθούν μπροστά σε βουνό, την κορυφή του οποίου δεν πάτησε κανείς.
Διαπιστώνουν γρήγορα πως τα καλόπαιδα δεν υπάρχουν γι΄ αυτούς και δεν πρόκειται να τους παρέχουμε την κάλυψη που θέλουν, αφού μπορεί να μην μας απασχολεί ο πού--ης στο σώμα, αλλά αυτός που είναι πού--ης στην ψυχή ή και στα δύο. Μας φέρνει σε θέση μάχης και ξεκινάει ο πόλεμος, αφού τέτοιοι τύποι μόνο με πόλεμο καταλαβαίνουν.
Να μας έχει καλά ο Θεός και θα καταλάβουν τώρα, πως μπορούμε εύκολα να τους αντιμετωπίσουμε, γιατί απλά εμάς δεν μας πήρε κανείς από το χεράκι, για να μας βάλει σε κάποια θεσούλα και έτσι κανείς δεν μπορεί να μας ελέγξει.
Οι τύποι δεν σέβονται όχι την οικογένεια των άλλων, αλλά ούτε την δική τους και εύκολα μπορούμε να το αποδείξουμε.
Δεν έχουν ιερό και όσιο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το να παριστάνουν κάτι που δεν είναι, αφού πάντα έχουν εξάρτηση από κάποιον άλλον και κάθε μέρα που περνάει αυτό το καταλαβαίνουν όλοι.
Τώρα φτάσαμε στην αρχή του τέλους. Ποδοπάτησαν και τον θεσμό της οικογένειας και το μόνο που ευχόμαστε είναι να τους λυπηθεί ο Θεός και "να μην τους δικάσει".
Εμείς θα απαντήσουμε στον αισχρό τους πόλεμο, με τον δικό μας τρόπο, μέχρι να ζητήσουν ΔΗΜΟΣΙΑ συγνώμη. Αν δεν το κάνουν, αναλαμβάνουν και την ευθύνη.