Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

....σουτάκια

 - Η θέση μας ήταν από την αρχή ξεκάθαρη και χωρίς το παραμικρό μπρος πίσω, στην υπόθεση του προέδρου Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Ξέραμε πως ήταν αθώος και πως όλη την σκευωρία την είχαν στήσει εξυγιαντές σε συνεργασία με υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και με την βοήθεια μεγαλοπαραγόντων του ....ποδοσφαίρου οι οποίοι ήθελαν την παράγκα.

- Τώρα η υπόθεση έφτασε στο να περιμένουμε την απόφαση η οποία λογικά θα εκδοθεί μέσα στον Ιανουάριο. Με την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, θα επιστρέψει στα καθήκοντά του στην ΕΠΣΕ, κάτι που όπως έλεγαν το περίμεναν πως και πως μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, εκτός φυσικά ελαχίστων εξαιρέσεων. 

- Αυτές οι εξαιρέσεις, ίσως θελήσουν να οδηγήσουν και άλλους σε μη ανθρώπινες ενέργειες, για να μην χαθεί από την αγκαλιά της παράγκας η ΕΠΣ Εύβοιας. Γνωρίζουμε καλά το παρασκήνιο και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να δούμε ανθρώπους που έχουμε σε εκτίμηση, να υποκύπτουν σε εκβιασμούς και απειλές και να γίνονται αχάριστοι.

- Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου ξέρουμε όλοι πως πήρε τις αποφάσεις του και θα συνεχίσει την ζωή του στο Μαϊάμι, όπου ήδη από τον Αύγουστο έχουν μετακομίσει η σύζυγός του και τα δύο μικρά παιδιά τους. Το μόνο μέλημά του ήταν η δικαίωση με την βούλα της δικαιοσύνης και τίποτα άλλο. 

- Γιατί λοιπόν άνθρωποι οι οποίοι βρισκόταν δίπλα του πολλά χρόνια να θέλουν το κακό του και να προσπαθούν με κάθε τρόπο, να βάλουν εμπόδια στην δικαίωσή του η οποία θα έρθει με το γράμμα του νόμου;

- Αυτοί που θα το επιχειρήσουν, δεν θα είναι απλά κωλοτούμπες, αλλά αχάριστοι, απάνθρωποι και πολλά άλλα, για τα οποία δεν παρεμβαίνει η δικαιοσύνη, αλλά η Θεία Δίκη και σ΄ αυτή δεν χωράνε δικηγόροι και δικαστές. Όποιος δεν την φοβάται, ας προχωρήσει.