Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας, ιδιαίτερα τώρα που ανοίγει και το λιανεμπόριο και σίγουρα θα τρέξουν όλοι οι Ελληνάρες, ν΄ αγοράσουν παπουτσάκια, πουκαμισάκια, φουστίτσες και πολλά άλλα, χωρίς φόβο για τον κορονοϊό. 
Να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με τους... δικούς σας ανθρώπους και πάντα με προσοχή.

- Το Σαββατοκύριακο θα πάμε χαλαρά και από Δευτέρα εδώ θα είμαστε να συνεχίσουμε όπως κάνουμε πάντα. Επειδή κάποιοι τύποι πίστευαν πως θα τους φοβηθούμε, δεν άντεξαν το "ξεβράκωμα" που τους κάναμε και μας προκαλούν να γράψουμε τα ονόματά τους!!! Γιατί άραγε δεν έχουν καταλάβει πως όλοι γνωρίζουν πολλά για τους κυρίους αυτούς. Πόσα και ποια ονόματα θέλουν; Ας μας το πούνε και να τα γράψουμε, αλλά θα πληρώσουν γιατί εμείς γι΄ αυτούς δωρεάν δεν γράφουμε.

- Άνοίγει τα καταστήματα η κυβέρνηση και αυτοί που μέχρι σήμερα την κατηγορούσαν επειδή τα κρατούσε κλειστά, άρχισαν τώρα να την κατηγορούν γιατί τα άνοιξε!!! Δεν τους βρίσκεις πουθενά τους μπαχαλάκηδες, οι οποίοι τώρα ένωσαν δυνάμεις και προσπαθούν να μειώσουν τα ποσοστά της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!! Όσο το κάνουν αυτό, τόσο η ΝΔ ανεβάζει την διαφορά και κάνουν τον σταυρό τους, γιατί έχουν τον φόβο πως η κυβέρνηση θα πάει σε εκλογές!!! 

- Η αστυνομία έκανε την δουλειά της και συνέλαβε τους κακοποιούς που χτύπησαν ανελέητα τον σταθμάρχη επειδή τους είπε να βάλουν μάσκες!!! Τι θα κάνουν τώρα τα κόμματα; περιμένουμε να βγούνε και να τους υπερασπιστούν, με διάφορες δικαιολογίες; Τι θα κάνει η δικαιοσύνη;

- Λένε πως η ΕΠΟ την Τρίτη θα έχει νέο πρόεδρο και αυτός θα είναι ο κύριος Ψαρόπουλος. Με το καλό γράφουμε εμείς και να είναι καλά ο άνθρωπος. Να μην ξεχάσει στο ευχαριστήριο δελτίο τύπου, να ευχαριστήσει και τον πρώην οδηγό, πρώην κλητήρα, πρώην αποθηκάριο και τώρα σύντροφο της κυρίας....