Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

....φαπούλες

 - "Τελείωσε" και τον Ανδρέα Λοβέρδο η Φώφη και στην θέση του έβαλε τον κ. Σκανδαλίδη, προχωρώντας έτσι και στην ανανέωση του ΚΙΝΑΛ. Γιατί το έκανε αυτό η Φώφη; προφανώς επειδή ο Ανδρέας δήλωσε πως θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ!!!! Η Φώφη ....επειδή πιστεύει στην Δημοκρατία, τον έστειλε αδιάβαστο!!!

- Πληροφορηθήκαμε πως ο προπονητής κ. Μπάμπης Σαχίνης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και είναι στο νοσοκομείο. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να επιστρέψει υγιέστατος και δυνατός στο σπίτι του και στο ποδόσφαιρο το οποίο υπηρετεί με πάθος.

- Άλλο πάλι κι αυτό. Στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, άρχισαν τις διασταυρώσεις στοιχείων και όπως λένε, δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα εκτεθούν, αφού έδωσαν και ψεύτικα στοιχεία!!!

- Ο διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ κ. Φώτης Γκούνης, μπορεί να έχει πολλούς φίλους, αλλά έχει και φανατικούς εχθρούς, οι οποίοι λένε και διάφορα. Μια απορία έχουμε όμως. Γιατί τα λένε εκεί που δεν πρέπει και δεν τα λένε στον ίδιο;;; Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο ΔΟΑΠΠΕΧ τα πάει περίφημα και γι΄ αυτό κάτι έχει κάνει και ο κ. Γκούνης.