Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Δελτίο Τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Κύμης Αλιβερίου για την κακοκαιρία που βρίσκεται σε εξέλιξη

16 Ιανουαρίου  2021                                                                                                                                  
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία που αναμενόταν να χτυπήσει και τον Δήμο μας. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστας Κέκης επικοινώνησε με τους υπεύθυνους Αντιδημάρχους του Δήμου και ζήτησε να ενημερωθεί για την εφαρμογή του σχεδίου και τη λήψη των προβλεπόμενων μέτρων που χρειάζονται για την προστασία των κατοίκων και των περιουσιών τους. Τον διαβεβαίωσαν πως έχουν πράξει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ενόψει της κακοκαιρίας.
Οι μνήμες μας είναι νωπές από τις καταστροφικές συνέπειες του χιονιά το 2017, για αυτό... και ο Κ. Κέκης επισήμανε την ιδιαίτερη μέριμνα που πρέπει να υπάρξει για τους κατοίκους των ορεινών χωριών του δήμου, για τους οποίους πρέπει να εξασφαλιστούν τα μηχανήματα και τα μέσα, ώστε να μην αποκλειστούν. Ζήτησε να διασφαλιστεί και η ασφαλής διακομιδή ασθενών, τόσο στο Κέντρο Υγείας του Αλιβερίου, όσο και στο Νοσοκομείο Κύμης που έχει την μονάδα νεφρού.

Με ευθύνη της Κυβέρνησης, της Περιφέρειας και του Δήμου αυτές τις ώρες χρειάζεται να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να μην αποκλειστούν κάτοικοι, να παραμείνει ανοικτό όλο το οδικό δίκτυο και να μη διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Κύμης Αλιβερίου
ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Κέκης