Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μας ανησυχεί ιδιαίτερα το ότι τα περισσότερα κρούσματα στην Εύβοια, δεν ανήκουν σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι συμβαίνει, αλλά πλέον όλοι οι δήμοι θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να γίνουν τεστ σε μεγάλο αριθμό δημοτών τους, ώστε να μάθουμε αν η διασπορά είναι μεγάλη..... και στην Εύβοια.

- Η ανησυχία είναι δικαιολογημένη και μεγάλη, γιατί αφού με ελάχιστα τεστ έχουμε διψήφιο αριθμό κρουσμάτων, φανταστείτε τι θα γίνει αν ο αριθμός των τεστ αυξηθεί και μάλιστα μετά την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου που θ΄ ανοίξουν τα καταστήματα, για το καλό της οικονομίας.

- 'Εχουμε πραγματικά μπερδευτεί με την υπόθεση του ψευτογιατρού και του πρώην βουλευτή κ. Κώστα Μαρκόπουλου. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία απολύτως σχέση, πως δεν γνώριζε τον ψευτογιατρό και πως ποτέ δεν βρέθηκαν μαζί στο ίδιο χειρουργείο. Συνεχίζουν όμως να υπάρχουν δημοσιεύματα τα οποία μιλούν ακόμη και για άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του κ. Μαρκόπουλου. Μάλλον θα χρειασθεί να βγει με δελτίο τύπου ο κ. Μαρκόπουλος και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

- Μπορεί να τελείωσε η δίκη της δήθεν εγκληματικής οργάνωσης στην Αθήνα, αλλά ο δικηγόρος κύριος Τάρτης, συνεχίζει να έχει πολλές υποθέσεις και δεν βρίσκει χρόνο, όχι για κυνήγι, αλλά ούτε και να πιεί λίγο από το δικό του κρασί. Ξέρουμε πως "όπλισε" την πένα του και ετοιμάζει εξώδικα προς πολλές κατευθύνσεις. Πάντως είναι αλήθεια πως θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα για κάποιους, αφού ο κ. Τάρτης όταν αναλαμβάνει κάτι, το πάει μέχρι το τέλος και μοιράζει πολύ πόνο στους αντίδικους.

- "Ο φίλος μας" από τον Βορρά ο οποίος το παίζει παράγοντας, τώρα το παίζει και κόκορας!!!! Έλεος τυπάκο, γιατί δεν σε ξέρουν μόνο οι Βόρειοι και ιδιαίτερα οι γυναίκες, αλλά σε ξέρουν σε όλη τη Εύβοια πλέον. Μπέρδεψες φαίνεται τους κόκορες. Εμείς μιλάμε για κόκορες οι οποίοι κάνουν δουλειά με τις κότες και όχι γι΄ αυτούς που καταλήγουν στην κατσαρόλα, αφού οι κότες δεν θέλουν ούτε να τους βλέπουν.