Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

...μικρά, μικρά

 - Μπορεί να μας θεωρεί εχθρούς, μπορεί να μας μισήσει, μπορεί να θέλει να μας εξαφανίσει, μπορεί να άνοιξε συνεργασία με αυτούς που τον έβριζαν χυδαία, αλλά εμάς δεν μας ενοχλεί καθόλου αυτή η κατάσταση και πιστεύουμε πως ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κύριος Γιάννης Ρέτσας, δεν έχει κανέναν λόγο να φοβάται εμάς, που δεν είμαστε τίποτα, μπροστά στους μεγάλους παράγοντες με τους.... οποίους έχει απόλυτη και καλή συνεργασία.

- Εμείς δεν μπορούμε να τον στηρίξουμε, όπως τουλάχιστον τον στήριζαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, αυτοί που σήμερα τον βάζουν μπροστά για να κάνουν την δουλειά τους!!!!  Κύριε Ρέτσα πότε ήταν μαζί σας όλοι αυτοί;

- Εμείς τον στηρίξαμε με νύχια και δόντια, κόντρα στις αποφάσεις όλων των άλλων. Έχουμε ξεκαθαρίσει τις θέσεις μας και να ξέρουν ΟΛΟΙ πως τα πάντα θα κριθούν τον Φεβρουάριο του 2023, όταν θα έχουμε εκλογές στην ΕΠΣ Εύβοιας. Μέχρι τότε ποιος ζει και ποιος πεθαίνει....

- Μέχρι τότε ο πρόεδρος κ. Γιάννης Ρέτσας, θα έχει όλα τα περιθώρια να επιλέξει αν θα παραμείνει αυτός που ξέραμε ή θ΄ ανοίξει την πόρτα του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου στους νοσταλγούς της παράγκας, στους ανθρώπους που στέλνουν τους μπράβους και όχι μόνο, σε αυτούς που προβάλλουν αντίσταση.

- Εμάς δεν μας ενδιαφέρει καμία παράγκα και φυσικά δεν μας ενδιαφέρει αν το χρώμα της παράγκας θα είναι κίτρινο, πράσινο, κόκκινο ή ασπρόμαυρο. Μας ενδιαφέρει όμως η στάση του προέδρου κυρίου Ρέτσα στο εξής. Θα δούμε τώρα αν ο κ. Ρέτσας θα πάρει θέση και θα εκφράσει άποψη ή τελικά, θ΄ αφήσει τους άλλους "να επιλέξουν" το μέλλον του. 

- Αν ο κ. Ρέτσας επιλέξει την δεύτερη διαδρομή, τότε εμείς θα σηκώσουμε ψηλά τα χέρια, αφού δεν έχουμε καμιά διάθεση ν΄ ασχοληθούμε με το θέμα. Ας τον κρίνει ο Θεός.