Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

ΕΠΣΕ - 24 μέρες μετά!!!!!!

 Τελικά έχει δίκιο ο λαός που λέει το "ποτέ δεν είναι αργά".
Ο κύριος Γιάννης Ρέτσας μετά από 24 μέρες, έβγαλε μια ανακοίνωση για να εκφράσει ο ίδιος και τα μέλη του ΔΣ την ικανοποίησή τους για την αθωωτική απόφαση που αφορούσε τον κ. Παπακωνσταντίνου και τον κ. Κάμπαξη!!!
Θα μας πει κανείς γιατί χρειάσθηκε τόσος χρόνος;
Φυσικά και δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον κ. Ρέτσα, αφού ακόμη και με την ανακοίνωση δείχνει δημόσια πως φοβάται την σκιά του Παπακωνσταντίνου, την οποία και δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.
Περιμέναμε όμως πως δεν θα παρασυρθούν σε τέτοιες καταστάσεις, όχι μόνο αυτοί που λένε πως είναι περισσότερο κοντά στον κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά οι κύριοι Τσεκούρας Τάσος και Λάμπρου Γιάννης. Από αυτούς τους δύο περιμέναμε κάτι διαφορετικό, το οποίο... όμως δεν το είδαμε σε αυτή την ανακοίνωση.
Ό καθένας τώρα αναλαμβάνει τις ευθύνες του, αφού όπως λέει η ανακοίνωση στην τελευταία παράγραφο η διοίκηση "θα ενεργήσει νόμιμα και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, εφαρμόζοντας αποφάσεις , καταστατικές διατάξεις, κανονισμούς και την αθλητική νομοθεσία".
Η νομιμότητα και τα υπόλοιπα, αφορούν τους πάντες και τα πάντα και θα τηρηθούν προς κάθε κατεύθυνση. Ελπίζουμε να μην παρεξηγηθεί κανείς.
Να σημειώσουμε πως ο Παπακωνσταντίνου και ο Κάμπαξης δεν έχουν ανάγκη "από σκαμπό", αφού βρέθηκαν σε μεγάλες θέσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου
Σε λίγο θα γράψουμε και για τον κ. Παπακωνσταντίνου περισσότερα.