Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο για την Εύβοια έφτασαν στα 43 και δεν βλέπουμε πως θα πάμε καλύτερα, αφού κάποιοι δεν θα βάλουν μυαλό και δυστυχώς παραμένουμε στο βαθύ κόκκινο.
Κάποιοι κάτω από τέτοιες συνθήκες κυκλοφορούν χωρίς μάσκα, δεν κρατούν αποστάσεις και κάποιοι άλλοι, θέλουν να ανοίξει η αγορά, να ανοίξει η εστίαση, να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα και δεν ξέρουμε τι άλλο. Στο τέλος θα πιστέψουμε, πως κάποιοι κάνουν ότι μπορούν  για να προσφέρουν καλές υπηρεσίες σε όλους αυτούς που έχουν....σχέση με κηδείες κοιμητήρια κλπ....

- Αν γράψαμε κάτι που δεν έχει σχέση με την αλήθεια, στο θέμα της Περιφέρειας και τα όσα ακούσθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο να μας το πείτε για να το διορθώσουμε και γιατί όχι να σας ζητήσουμε και συγνώμη. Δεν θα βρείτε ψέμα όμως και γι΄ αυτό καλά θα κάνετε να μην λέτε πολλά.

- Αλήθεια, γιατί έχουν δικαίωμα ο Αναγνωστάκης και η Μπατζελή, να λένε τα όσα υποτιμητικά είπαν για τον Φάνη Σπανό και δεν έχει το δικαίωμα ο Φάνης να λέει γι΄ αυτούς; Μπορεί να πει κάποιος πως Αναγνωστάκης και Μπατζελή, δεν μπόρεσαν ακόμη να ξεπεράσουν την μεγάλη ήττα στις Περιφερειακές Εκλογές του 2019, αλλά αυτό δεν τους δίνει το δικαίωμα να λένε όσα θέλουν.

-  Όσο για την κυρία Ακριώτη, η οποία αναφέρθηκε στο γιατί τα παιδιά των προσφύγων της Δομής της Ριτσώνας δεν πήγαν ακόμη στο σχολείο, καλά θα κάνει να πάει μια βόλτα στα σχολεία που θέλει να τα στείλει και θα πάρει την απάντηση. Κυρία Ακριώτη καλά σας απάντησαν. Η Δομή έχει περισσότερους κατοίκους, από τις κοινότητες που θέλετε να στείλετε τα παιδιά. Γιατί να μην δημιουργηθούν αίθουσες μέσα στην Δομή;

- Μέρες είχες να κάνεις σχόλιο εναντίον μας, αλλά δεν άντεξες. Εμείς δεν υπήρξαμε αχάριστοι ποτέ και προς κανέναν, αλλά ποτέ δεν θα γίνουμε προσκυνημένοι. Εμείς κρατάμε για τον εαυτό μας, τα όσα προσφέραμε στον καθένα, γιατί γουστάραμε και το κάναμε. Εσύ πάντως μην λες πολλά γιατί ξέρεις το πόσα ξέρουμε. 

- Η αναφορά στον "φίλο σου" του προσφέρει κακές υπηρεσίες και το καταλαβαίνουν όλοι. Η παράγκα και τα παρατράγουδα, τον οδήγησαν στην απανθρωπιά και στην αχαριστία. Όποιος πιστεύει το αντίθετο, μια δημόσια συζήτηση θα δώσει σε όλους την απάντηση.

- Σήμερα Κυριακή, πάμε χαλαρά και αν υπάρξει κάτι καλό, θα το γράψουμε. Αν όχι θα τα πούμε αύριο Δευτέρα και να ξέρετε πως υπάρχει και "το τέλος χρόνου" για κάποιους.