Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Ας κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή και όλα θα πάνε καλά, αρκεί ν΄ ακούμε τους ειδικούς. 
Είδατε τι έγινε στην ΕΠΟ; Οι εκλογές έγιναν την ώρα που ήθελε ο Αυγενάκης και όλοι ψήφισαν τον πρόεδρο που επίσης πρότεινε ο Αυγενάκης.
Θυμόσαστε πόσους μήνες πάλευε ο κ. Ψαρόπουλος για να διεξαχθούν εκλογές και να ήταν αυτός ο πρόεδρος;;;
Θυμάστε πως πρώτος πρώτος ο κ. Ρέτσας στήριξε την υποψηφιότητα Ψαρόπουλου;
Λοιπόν αν άκουγαν τον Αυγενάκη δεν θα είχαν εκτεθεί.
Περισσότερο εκτέθηκε ο κ. Νίκας, ο οποίος ορκιζόταν πως.... θα ήταν υποψήφιος για την Εκτελεστική της ΕΠΟ, αλλά τελικά δεν ήταν. Ορκιζόταν πως θα ήταν υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΠΟ, αλλά πάλι δεν κράτησε τον λόγο του και δεν ήταν......

- Τι θα γίνει τώρα στην ΕΠΟ; Όλα καλά θα πάνε, εκτός κι αν κάποιοι προσπαθήσουν να πάνε αντίθετα με τα όσα ζητάει η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ και φυσικά ο αθλητικός νόμος. Μας περιμένουν στην γωνία και αν δεν είμαστε καλά παιδιά, πάμε για υπηρεσιακή διοίκηση.

- Τι άλλο θ΄ ακούσουμε;;;;;;; Το Μαϊάμι θα διεκδικήσει λένε να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!!! Κύριε Παπακωνσταντίνου, ακόμη δεν πήγατε στο Μαϊάμι και τους βάλατε ιδέες;;; Αλήθεια το Μαϊάμι έχει αντίστοιχη ΕΠΟ και αντίστοιχες ΕΠΣ;;;; Πάντως και να έχει εμάς δεν μας φτάνει ούτε με σφαίρες.

- Χίλια δίκια να έχει ο κ. Καθαροσπόρης, δυστυχώς ξεφεύγει και μάλιστα πολύ, όταν έχει απέναντί του, αυτούς που τον κέρδισαν στις εκλογές, αλλά κι αυτούς που του λένε πως ότι κάνει και ότι λέει, είναι για να υποστηρίξει επιχειρηματίες που προφανώς έπαιρναν δουλειές από τον Δήμο, όταν "συνδιοικούσε" με τον Παγώνη και τον στήριξαν στις τελευταίες εκλογές. Εμείς δεν έχουμε κάτι εναντίον αυτών των επιχειρηματιών και μάλιστα κάποιοι είναι και γνωστοί μας, αλλά ο κ. Καθαροσπόρης τους κάνει κακό με αυτά που λέει.

- Εμείς ξακαθαρίζουμε την θέση μας. Σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε το όποιο κουκούλωμα, για θέματα από το 2015 μέχρι σήμερα. Ακούμε πολλά και δεν πρόκειται να κλείσουμε το στόμα μας. Η δήμαρχος κυρία Βάκα έχει τονίσει πως θα έρθουν όλα στο φως κι εμείς αυτό περιμένουμε, εκτός κι αν κάηκε η λάμπα και βυθιστούμε στο σκοτάδι.

- Καλή Κυριακή να έχετε  και θα την περάσουμε χαλαρά.