Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Να είσθε καλά στην υγεία σας και να περάσετε όμορφα ότι κι αν κάνετε.
Σήμερα θα έχουμε ελάχιστες αναρτήσεις και αυτές θα έχουν να κάνουν με τους αγώνες στίβου Κ18 που ξεκινούν σε λίγο στο Στάδιο Χαλκίδας.
Τα πρωϊνά αγωνίσματα είναι λίγα και τ΄ αποτελέσματά τους θα τα διαβάσετε εδώ στο apopsignomi.
Οι απογευματινοί αγώνες ξεκινούν στις 17:20 και από εκείνη την στιγμή, μπορείτε να έχετε ενημέρωση από το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1.
Περίπου στις 19:45 είναι προγραμματισμένο να..... γίνουν βραβεύσεις αθλητριών και αθλητών
Το τελευταίο αγώνισμα είναι η σκυταλοδρομία 4χ400 γυναικών και θα διεξαχθεί στις 21:25
Από τις 08:30 το πρωί θα μπορούν οι αθλητές να πηγαίνουν στο στάδιο για το rapid test, ώστε να μπορέσουν να πάρουν μέρος στους αγώνες.

- Σχολή διαιτησίας θα λειτουργήσει η ΕΠΣ Εύβοιας και αυτό είναι καλό, αφού διαιτητές δεν υπάρχουν, τουλάχιστον όσοι θα έπρεπε και δεν ξέρουμε, πόσο θα θελήσουν να συνεχίσουν και κάποιοι από τους παλιούς. Νέες και νέοι ηλικίας από 16 χρόνων μέχρι και 30 μπορούν  να εγγραφούν στην σχολή και να μάθουν αυτά που πρέπει ώστε να βρεθούν στα γήπεδα της Εύβοιας, να αποκτήσουν ένα νέο χόμπι και το βασικότερο να κάνουν αθλητισμό και κάποιοι γιατί όχι και καριέρα ως διαιτητές.

- Θα προτείναμε ιδιαίτερα στα παιδιά που κάποια στιγμή έπαιξαν ποδόσφαιρο και για κάποιους λόγους το σταμάτησαν, να δηλώσουν συμμετοχή και να παρακολουθήσουν την Σχολή Διαιτησίας στην Χαλκίδα. Φανταζόμαστε πως η συμμετοχή είναι δωρεάν.

- Για τα παιδιά που φοιτούν στο Λύκειο η συμμετοχή στην Σχολή Διαιτησίας μπορεί να τους φανεί πολύ χρήσιμη, αφού όταν περάσουν σε κάποιο πανεπιστήμιο θα μπορούν να παίζουν ως διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ του νομού που θα είναι και η έδρα του πανεπιστημίου και έτσι να έχουν γεμάτα Σαββατοκύριακα, αλλά και την αμοιβή τους για τα μικροέξοδά τους.

- Το πως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, είναι πολύ απλό.